up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

plus
Logitech

Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Produktbeskrivelse Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

MULTI-MOTORFARTYG:
Hvis du liker å fly flermotorsfly, lar de fleste flight-sim-kontrollere deg et par trøkk. Flight Throttle Quadrant er løsningen, og gir tre ekstra spaker for å kontrollere enda flere motorer, klaffer, gir, spoilere eller andre programmerbare akser. I tillegg oppretter tre øyeblikkelige, toveis vekslingsbrytere på kvadrantens base totalt ni programmerbare kommandoer. Legg det til Logitech G Flight Yoke System for doble gassakser.
IDEAL FOR SIDE AV SIDE-KONFIGURASJON:
Legg til Logitech G Flight Yoke System. Utskiftbare spakhoder hjelper deg med å lage en tilpasset konfigurasjon av gass, klaff, blanding og propstigning. Fjern spakens topper, og grupper deretter kontrollene slik du vil ha dem.
SIKKER MED JUSTERBARE BERGER:
Robust festemaskinvare inkludert. Logitech G Throttle Quadrant er utstyrt med justerbare monteringsklemmer som gir friheten til å konfigurere settet ditt på hvilken som helst måte du måtte ønske. Enten på toppen av skrivebordet ditt eller klemt foran, kan du plassere kontrollene sikkert der du vil ha dem.
FULLT TILPASKELIG FOR ALLE FLYGGEBETINGELSER:
Modulær og utskiftbar. Logitech G-instrumentet kan plasseres på toppen av hverandre eller ved siden av hverandre. Vil du ha radiopanelet over multiplaten? Ferdig. Vil du bytte panelet til venstre for ditt åk? Gå for det. Enkelt å bruke monteringsbraketter gir midler til å ordne flysimuleringsoppsettet i en konfigurasjon bare begrenset av fantasien.
ENKEL INSTALLASJON:
Plug and Play hele veien. Du trenger ikke å laste drivere eller installere ekstra programvare. Pro Flight fungerer med Windows 7, 8.1 og 10 og er kompatibel med favorittprogramvaren din for flygesimulering for PC-er, inkludert FSX Flight Simulator X, X Plane 10 og Prepar3D®.
Simulere det faktiske flyet med dette settet. For en rask simuleringskonfigurasjon for å få deg i pilotsetet til en kommersiell jetliner med MD80 tvillingmotorer, er denne bunten oppskriften:
1 Flight Yoke System
2 flyinstrumentpaneler
1 Flight Switch Panel
1 Flight Radio Panel
1 Flight Multi Panel
spesifikasjoner:
Tilpasses: knotter
Plug and play: installasjon
Justerbar: montering
PAKKEINNHOLD:
Flight Throttle Quadrant
Ekstra utskiftbare spakhoder
Brukerdokumentasjon
SYSTEMKRAV:
Smart teknologi
Windows® 10, Windows 8.1, Windows 7
1 USB 2.0-port
Internett-tilkobling for valgfri nedlasting av programvare
FYSISKE SPESIFIKASJONER:
Flight Throttle Quadrant:
Lengde: 11 - 17,5 cm
Bredde: 16,5 - 17,5 cm
Høyde: 9 cm
Vekt (uten klemmer): 501 g
Vekt: 694 g
Kabellengde (strøm / lading): 1,8 m
Flight Quadrant Clamp:
Lengde: 10,8 cm
Bredde: 11 cm
Høyde: 9 cm
KONTROLLER SPESIFIKASJONER:
Tilkoblingstype: USB
USB-protokoll: USB 2.0
USB-hastighet: full hastighet
Indikatorlys (LED): Ja
LCD-skjerm: Ja
USB-porter (innebygd): Ja
Bakgrunnsbelysning: Nei


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Gaming produkter av Logitech har du funnet den beste plassen på techinn. Hos techinn jobber vi alltid med de beste merkene som Logitech for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre elektronikk og datamaskiner produkter som Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight. Legg inn bestillingen nå og motta Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight så fort som mulig.

Spesifikasjoner Logitech PC Throttle Quadrant Saitek Pro Flight

Farge
Svart
Produkttype
Gamepads
Kompatibel Enhet
PC

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up