up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

plus
Logitech

Logitech Tastatur K120

Produktbeskrivelse Logitech Tastatur K120

Egenskaper:

FØLER GOD TYPING:

Hendene dine vil glede seg over den lave profilen, hvisker stille taster og standardoppsett med F-taster i full størrelse og talltastatur.

RUGGED GODE LOOKS:

Det slanke tastaturet er ikke bare elegant - det er tøft med en søppelbestandig design, solide vippben og holdbare taster.1

LETT GJØR DET:

Du kobler den bare til en USB-port på din stasjonære, bærbare eller netbook-datamaskin og begynner å bruke den med en gang.

KOMFORTABEL, STILLE TYPING:

Du vil nyte en behagelig og rolig skriveopplevelse takket være de lave profiltastene som knapt lager en lyd og standardoppsett med F-taster i full størrelse og talltastatur.

SPILLBESTANDT DESIGN1:

Væske drenerer ut av tastaturet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å ødelegge investeringen din ved utilsiktet søl.

TINN PROFIL:

Tastaturet har en tynn profil som tilfører et elegant utseende på skrivebordet mens du holder hendene i en mer komfortabel, nøytral posisjon.

VÅRBARE NØKler:

Tastene kan vare opptil 10 millioner tastetrykk, slik at du kan fortsette å skrive lenge etter at mange tastaturer har kalt det avslutter.2

STURDY, JUSTERBARE VEILBENE:

Du kan utvide de robuste sammenleggbare bena for å øke tiltbordet med 8 grader for å imøtekomme dine personlige ergonomiske behov.

PLUG OG SPILL USB-tilkobling:

Installasjonen er enkel - du kobler den bare til en USB-port på din stasjonære, bærbare eller netbook-datamaskin og begynner å bruke den rett ut av boksen.

LETT å lese nøklene:

De dristige, lyse hvite tegnene gjør tastene lettere å lese - perfekte for personer med mindre enn perfekt syn. Det er mindre sannsynlig at de slites av.

LOGITECH PÅLITELIGHET:

Du får den høye kvaliteten og påliteligheten som gjør Logitech til den globale lederen for tastaturer og mus til en pris du har råd - pluss en 3 års garanti.

BEKREFTET RUMSTAV:

Det holder hendene i en mer naturlig posisjon, slik at du kan skrive inn større komfort.

spesifikasjoner:

SYSTEMKRAV:

Windows-basert datamaskin

Windows® XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

USB-port

Linux:

Linux-kjernen 2.6+

USB-port

PAKKEINNHOLD:

Tastatur

Brukerdokumentasjon


Er du interessert i Logitech Tastatur K120? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos techinn. Her kan du finne all informasjon om Logitech Tastatur K120. er en av de beste elektronikk og datamaskiner merkene som designer eksklusive Eksterne enheter artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Logitech Tastatur K120

Farge
Svart
Produkttype
Tastatur
Funksjoner
Med Kabel
Tastaturspråk
Fransk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up