up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Logitech Trådløs Mus M220

Logitech Trådløs Mus M220

Logitech Trådløs Mus M220

Logitech Trådløs Mus M220

Logitech Trådløs Mus M220

plus
Logitech

Logitech Trådløs Mus M220

Produktbeskrivelse Logitech Trådløs Mus M220

Få alt arbeidet ditt uten å gå glipp av et tak eller forstyrre de rundt deg. Stille mus har samme klikkfølelse uten klikkstøy - over 90% støyreduksjon.1 Slitesterke føtter med høy ytelse glir stille over skrivebordet. Et glatt rullehjul fullfører den stille opplevelsen. Stille mus eliminerer overflødig støy mens de beskytter helsen og produktiviteten til alle. Gjør dette til ditt siste irriterende klikk. Familien og vennene dine vil takke deg.

Over 90% støyreduksjon:

Med samme klikkfølelse og over 90% støyreduksjon på klikkelyden, kan du glede deg over en rolig opplevelse for deg og dine naboer. I tillegg har den føtter laget av høyt ytelsesmateriale og et gummihjul for stille gliding og rulling.

Enkel. Pålitelig. Sterk:

Nyt en trådløs tilkobling opptil 10 meter unna takket være en plug and glem nano-mottaker. M220 SILENT har Logitech® Advanced Optical Tracking for ultra-presise bevegelser på nesten alle overflater. Ingen problemer, ingen programvare nødvendig. Fungerer med Windows®, Mac, Chrome OS ™ eller Linux®-baserte datamaskiner.

8 måneders batterilevetid:

Gå lenger mellom batteribytte takket være energieffektiv prosjektering. M220 SILENT legger seg automatisk i dvale når den ikke er i bruk.

Komfortabel form. Mobilstørrelse:

Ambidextrous design gir mer komfort og presisjon enn pekeplaten. Den lille størrelsen er perfekt å kaste i en pose og gå.

Quiet Mark Certification:

Logitech er det første museselskapet i verden som mottok Quiet Mark-sertifiseringen. Dette internasjonale merket for godkjenningsprogram fra UK Noise Abatement Society anerkjenner teknologi designet for å redusere støy.

spesifikasjoner:

dimensjoner:

Mus (høyde x bredde x dybde): 99 mm x 60 mm x 39 mm

Vekt: 75,2 g

Høyde x Bredde x Dybde: 14,4 x 18,7 x 6,1 mm

Vekt: 1,8 g

Systemkrav:

Windows® 10 eller nyere, Windows 8, Windows RT, Windows 7

Mac OS X 10.5 eller nyere

Chrome OS ™

Linux Kernel 2.6 + 2

USB-tilkobling: tilgjengelig USB-port kreves.

Tekniske spesifikasjoner:

Tilkoblingstype: 2,4 GHz trådløs tilkobling

Trådløs rekkevidde: 10 meter

Koble til / strøm: Ja, av / på-bryter

Batteridetaljer: 1 x AA

Batteriets levetid kan variere basert på bruker og databehandling

DPI (Min / Maks): 1000 ±

Sensorteknologi: Logitech Advanced Optical Tracking

Sensoroppløsning: 1000 dpi

Rullehjul: Ja, 2D, optisk

Antall knapper: 3

Standard- og spesialknapper: Midtklikk


Logitech Trådløs Mus M220 har Logitech offisiell garanti fra produsent. Som en Logitech offisiell forhandler er alle våre tilbud elektronikk og datamaskiner artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I techinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Eksterne enheter produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Mus og tastaturer artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Logitech Trådløs Mus M220

Farge
Blå
Produkttype
Mus
Funksjoner
Trådløs

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up