up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Logitech Trådløst Tastatur K800

plus
Logitech

Logitech Trådløst Tastatur K800

Produktbeskrivelse Logitech Trådløst Tastatur K800

Egenskaper:

TIL VEISEN:

Du kan jobbe eller spille når som helst med laseretsede, bakgrunnsbelyste taster som er lyse nok til at du kan skrive i mørket.

SKINN PÅ DIN PENGE:

Skrivebordet ditt er i ferd med å bli slankere takket være den tynne profilen, oversiktlige og strømlinjeformede, trådløse designen.

LYKKELIG TAPING:

Hvert slag du gjør er behagelig, flytende og hvisk stille med PerfectStroke ™ nøkkelsystem.

MER MAKT:

Du spretter den lille Logitech Unifying-mottakeren i den bærbare PC-en og lar den ligge der. Du kan til og med legge til flere enheter. Plugg den til. Glem det. Legg til det. Lær mer om Logitech Unifying-mottakeren.

LASER ETCHED, BACKLIT NØKler:

Du kan skrive lett - selv i mørket - med lyse bakgrunnsbelyste taster som gir presis belysning. Bare karakterene er opplyst, slik at du kan se akkurat det du trenger å se uten distraksjon.

Justerbar bakgrunnsbelysning:

Tastaturet justerer bakgrunnsbelysningen automatisk slik at den passer til lysforholdene. Eller du kan justere den slik du vil med den med en knappetast.

HÅNDSNÆRMELSEDETEKSJON:

Sensorer oppdager hendene dine når de nærmer seg tastaturet for å slå bakgrunnsbelysningen av og på.

PERFECTSTROKE ™ Nøkkelsystem:

PerfectStroke-nøkkelsystemet fordeler skrivekraften jevnt over nøkkelflatene, noe som gjør hvert tastetrykk behagelig, flytende og hviskende stille.

LOGITECH® INCURVE KEYS ™:

Holdbare, konkave taster plasserer fingrene riktig, og deres myke avrundede kanter inviterer fingertuppene til å gli fra nøkkel til nøkkel, time etter time.

RASK, LETT OPPLADING:

Du kobler ganske enkelt til den universelle mikro-USB-kabelen i tre til seks timer i opptil 10 dager batterilevetid. Du kan til og med skrive mens den lader

SLEEK, STREAMLINERT DESIGN:

Med slanke linjer, en klar kant og lave profiltaster, gir tastaturet stil til arbeidsområdet ditt - enten du har en bærbar PC eller et stasjonært skrivebord.

LOGITECH® UNIFYING Mottaker:

Den lille mottakeren blir liggende i den bærbare datamaskinen. I tillegg kan du enkelt legge til en kompatibel trådløs mus eller tastatur - uten problemer med flere USB-mottakere.

LOGITECH AVANSERT 2.4 GHZ TRÅDLØS:

Så du kan jobbe eller spille flere steder - som din komfortable sofa - eliminerer praktisk talt den langvarige trådløse forbindelsen forsinkelser, frafall og forstyrrelser.

LETT LAGRING:

Du kan lagre tastaturet ditt slik at det frigjør plass på skrivebordet.

STRØMSTYRING:

En av / på-bryter hjelper deg å gå lenger mellom ladningene, mens strømindikatorlamper eliminerer overraskelser.

LETT TRÅDLØS OPPSETT:

Du kobler ganske enkelt den trådløse mottakeren til en USB-port på din stasjonære PC eller bærbare datamaskin for en rask og pålitelig tilkobling rett utenfor boksen.

FULL STØRRELSE LAYOUT:

Alle tastene er der du er vant til, slik at du kan skrive raskt og komfortabelt.

spesifikasjoner:

SYSTEMKRAV:

Windows®-basert PC

Windows® XP, Windows Vista®, Windows 7, Windows 8, Windows 10

USB-port

Internett-tilgang kreves for nedlasting av programvare.

Programvare som kreves for å koble til flere enheter med Unifying-mottakeren.

PAKKEINNHOLD:

Tastatur

Logitech® Unifying-mottaker

Micro USB ladekabel

Mottakerforlengerkabel

Brukerdokumentasjon


Ikke vent lenger og kjøp Logitech Trådløst Tastatur K800. For annen informasjon om egenskapene til Logitech Trådløst Tastatur K800 kan du komme i kontakt med techinn gjennom vår kontakt side. techinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Eksterne enheter for elektronikk og datamaskiner og annen fritidsaktivitet . Vår Eksterne enheter vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Mus og tastaturer artikler.

Spesifikasjoner Logitech Trådløst Tastatur K800

Farge
Svart
Produkttype
Tastatur
Funksjoner
Trådløs
Tastaturspråk
Spansk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up