up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Microsoft Trådløs Mus 3500

plus
Microsoft

Microsoft Trådløs Mus 3500

Produktbeskrivelse Microsoft Trådløs Mus 3500

En mobil mus for perfekt for komfort og stil mens du er på farten:
Du vil sette pris på hvordan denne trådløse mobilmusen komfortabelt passer til hånden din og din mobile livsstil. Bruk den omtrent hvor som helst, selv på en grov parkbenk eller stuen teppet, og stole på Microsoft BlueTrack Technology1BlueTrack Technology fungerer ikke på klart glass eller speilflater. Når det er på tide å pakke sammen og dra, vil du knapt legge merke til den lille senderen. Hold den koblet til USB-porten, eller stu den i bunnen av musen for å reise. Fortsett å bruke musen i opptil åtte måneder med et enkelt batteri, og stol på strømindikatoren for å fortelle deg når det er på tide å bytte den.
spesifikasjoner:
BlueTrack Technology®:
Dra nytte av BlueTrack Technology, som kombinerer kraften fra optisk med presisjonen til laser for enestående sporing på praktisk talt alle overflater. 1
Plug and go nano-mottaker:
La nano-mottakeren være koblet til når du er på farten, eller stikk den i musen.
Opptil 8 måneders batterilevetid:
Bruk musen i opptil åtte måneder uten å måtte bytte batteri. Batteristatusindikator forteller deg når batteristrømmen er lite.
dimensjoner:
Lengde: 3,75´´ / 95,4mm
Bredde: 2,25´´ / 57,1mm
På / av bryter:
Spar batteristrøm ved å slå av musen når den ikke er i bruk.
Komfortabel i begge hender:
Bruk musen med venstre eller høyre hånd. Ambidextrous design gjør det behagelig uansett.
Systemkrav:
Datamaskin:
Krever en PC som oppfyller kravene og installert operativsystem nedenfor.
tilkobling:
USB
Harddiskplass:
150 MB harddisk
Annen informasjon:
1 AA-alkaliske batterier kreves


Velkommen til våre Microsoft Trådløs Mus 3500 spesialtilbud! Tenk på techinn når du ønsker å fornye dine elektronikk og datamaskiner materialer. techinn er er en nettbutikk som fungerer samme med de beste nasjonale og internasjonale merkene som Microsoft så du kan finne alt du ser etter for og nye ditt liv. Sjekk våre tilgjengelige produkter i Eksterne enheter.

Spesifikasjoner Microsoft Trådløs Mus 3500

Farge
Svart
Produkttype
Mus
Funksjoner
Trådløs

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

-

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up