up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

plus
Microsoft

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Produktbeskrivelse Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Perfekt bærbar — og prisbelønnet — Touch-teknologi:
Arc ™ Touch Mouse er stilig og iøynefallende og er mer enn et pent apparat. Det er pålitelig trådløs frihet pluss Microsoft touch-teknologi, mens du er på farten. Bruk den omtrent hvor som helst, også på en grov treflate eller teppe, takket være BlueTrack Technology1. I tillegg kan du beholde trådløs kontroll over datamaskinen din opptil 5 meter unna.
Bøy den for bruk, flate for lagring:
Arc ™ Touch Mus sin innovative design muliggjør rask bruk og lagring. Bøy det komfortabelt for å komme i gang. Skyv deretter fingeren glatt opp eller ned på berøringslisten. Når du er ferdig, må du holde den bitte små mottakeren koblet til datamaskinens USB-port, eller fest den magnetisk på undersiden av musen. Flat deretter Arc ™ Touch Mouse for å slå den av, og skyv den i lommen eller vesken like enkelt som en mobiltelefon.
Nøyaktig vertikal rulling etter følelse, ikke hjul:
Berøringsstripen på Arc ™ Touch Mouse svarer nøyaktig på hastigheten på fingerbevegelsen din, ved hjelp av Haptic feedback (lysvibrasjon som signaliserer rullehastighet) for å skanne gjennom dokumenter eller websider så raskt - eller så forsiktig - etter behov, helt av følelse .
spesifikasjoner:
Fleksibel design:
Kurve for komfort, flate å pakke. En perfekt passform for hånden din og din mobile livsstil.
Slå av og på:
Kurve for å slå på. Flat for å slå av. Ingen knapp for å bytte. Et grønt lys blinker for å vise at batteriet fungerer, og slås deretter av for å spare batterilevetid.
Trykk for å bla:
Klikk. Tap. Flick. Kontroll. Børst raskt opp eller ned med fingeren for å bla i hyperfast vertikal rulling for jevn, intuitiv navigering. Rull sakte med en skånsom sveipe eller raskt med en fingerspiss, og trykk deretter for å stoppe.
BlueTrack Technology®:
Dra nytte av BlueTrack Technology, som kombinerer kraften fra optisk med presisjonen til laser for enestående sporing på praktisk talt alle overflater.
Plug and go nano-mottaker:
La Nano Transceiver (USB) være koblet til når du er på farten, eller stikk den magnetisk i musen.
dimensjoner:
Lengde: 5.14´´ / 130.6mm
Bredde: 2.28´´ / 58mm
Designet for komfort - i begge hender:
Overlegen komfort som er designet for å passe til høyre eller venstre hånd.
Opptil 6 måneders batterilevetid:
Bruk musen i opptil seks måneder uten å måtte bytte batteri. Batteristatusindikator forteller deg når batteristrømmen er lite.
Pålitelig trådløs 2,4 GHz:
Nyt den trådløse teknologien på 2,4 gigahertz (GHz), som gir en pålitelig forbindelse med opptil 5 meter rekkevidde, uten praktisk talt ingen forstyrrelser.


Oppdag Microsoft Trådløs Mus Arc Touch på lager og til best pris. Besøk techinn, din nettbutikk med elektronikk og datamaskiner utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Microsoft Trådløs Mus Arc Touch nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Farge
Svart
Produkttype
Mus
Funksjoner
Trådløs

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up