up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Minibatt Powercase For iPhone 6

Minibatt Powercase For iPhone 6

Minibatt Powercase For iPhone 6

plus
Minibatt

Minibatt Powercase For iPhone 6

Produktbeskrivelse Minibatt Powercase For iPhone 6

Trådløs mottakerdekning

Tillater at smarttelefonen aksepterer ladeteknologi Trådløs Qi og PMA med DUAL trådløs mottaker sak.


Oppdag det store utvalget av elektronikk og datamaskiner produkter fra Minibatt som vi har på lager til de beste prisene. Hos techinn, din nett elektronikk og datamaskiner butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Minibatt Powercase For iPhone 6 fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Minibatt Powercase For iPhone 6

Farge
Svart
Kompatibilitet
Iphone
Type dekke
Battery case

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up