up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

plus
Mobilis

Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Produktbeskrivelse Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Oppdag det MOBILIS® designet universelle verktøyhåndtaket. Takket være dette verktøyhåndtaket kan du enkelt ta med og bruke nettbrettet. Det er silikonklippesystem som betyr at det kan tilpasses alle typer tabletter. Den er også utstyrt med en avtakbar skulderstropp som betyr at du kan bære datamaskinen din i total sikkerhet, noe som også betyr at du aldri kan slippe den. Perfekt for de som jobber med å stå opp, betyr verktøyhåndtaket at du kan skrive uten problemer enten du står eller sitter. Dette verktøyhåndtaket kan brukes til å få plass til alle nettbrett mellom 7 og 10,1 ”. I tillegg har dette håndtaket to støtter for å huse pennen din.

Egenskaper:

Bær og skriv inn fullstendig sikkerhet

Kompatibel med alle nettbrettmerker og modeller

2 stylusholdere og skulderrem inkludert

Du kan holde tak i nettbrettet mens du skriver og bære det i full sikkerhet ved hjelp av skulderremmen

Kompatibel med alle nettbrettmerker og modeller

Universal silikon montering enhet

2 integrerte penneholdere 4 ringer for å feste en skulderrem for å bære enheten din eller for å skrive mens du står

Justerbar og avtagbar skulderstropp inkludert

spesifikasjoner:

Vekt på det emballerte produktet (kg): 0,092

Størrelse: 9 10,1´´


Velkommen til vår Mobilis Utility Handle 9-10.1´´ spesiell avtale. Hos techinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt elektronikk og datamaskiner utstyr, men også ekspertinformasjon om elektronikk og datamaskiner produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Tilbehør head-to-head.

Spesifikasjoner Mobilis Utility Handle 9-10.1´´

Farge
Svart
Produkttype
Støtter

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up