up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Motorola

Motorola

Allt ( Motorola )

Om Motorola

Motorola er et globalt kjent merke som har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av kommunikasjonsteknologi i nesten et århundre. Grunnlagt i 1928 av Paul Galvin og Joseph Galvin i Chicago, Illinois, Motorola startet som en liten produsent av bilradioer. Gjennom tiårene har selskapet vokst til å bli en teknologigigant, og har pionert gjennombrudd innen telekommunikasjon, elektronikk og mobile enheter. I dag fortsetter Motorola å stå i fronten av innovasjon, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som knytter sammen folk over hele verden.
Motorolas rike historie og pågående engasjement for innovasjon har gjort det til et pålitelig navn i verden av kommunikasjon og teknologi. Fra å være pioner innen bilradioer til å produsere ikoniske mobiltelefoner og utvide til smarttelefoner, hodetelefoner, toveisradioer og smartklokker, Motorola fortsetter å knytte folk sammen og forbedre deres liv med pålitelige og innovative produkter. Enten det er å holde kontakten, fange minner eller holde seg underholdt på farten, Motorola er et merke som står for kobling og innovasjon.

En arv av innovasjon og tilkobling

Motorolas arv begynte med radioer, og utvidet seg til telekommunikasjonsenheter som mobiltelefoner. I dag er Motorola-telefoner kjent for sin holdbarhet, rimelighet og brukervennlige funksjoner, som dekker et bredt spekter av forbrukere. I den moderne tiden er Motorola synonymt med smarttelefoner. Deres utvalg av Android-drevne smarttelefoner inkluderer alternativer for enhver lommebok og preferanse. Motorola-smarttelefoner feires for sine rene brukergrensesnitt, lange batteritid og innovative funksjoner som Moto Mods-systemet, som lar brukere tilpasse telefonene med ekstra funksjonalitet.Motorola tilbyr en linje med hodetelefoner som er utformet for å komplementere din mobile opplevelse. Disse hodetelefonene er laget med kvalitetsopplevelse og komfort i tankene. Enten du foretrekker kablede eller trådløse alternativer, gir Motorola-hodetelefoner et klart lydbilde for musikk, samtaler og underholdning på farten. Motorolas historie med å tilby pålitelige kommunikasjonsløsninger strekker seg til deres toveisradioer. Disse enhetene brukes i ulike bransjer, inkludert offentlig sikkerhet, bygg og utendørsaktiviteter. Motorola-toveisradioer er kjent for deres robusthet, lange rekkevidde og avanserte funksjoner, noe som sikrer klare og pålitelige kommunikasjon i utfordrende miljøer.Motorolas Edge-serien representerer merkets engasjement for å presse grensene for smarttelefonteknologi. Motorola Edge-linjen viser merkets dedikasjon til innovasjon og skjæringspunktet for design. Motorola-smartklokker er designet for å komplementere din tilkoblede livsstil. De integrerer sømløst med smarttelefonen din, noe som lar deg motta varsler, spore trening og få tilgang til apper direkte fra håndleddet. Motorola-smartklokker er kjent for sine elegante design og intuitive brukergrensesnitt, noe som gjør dem til et stilig og praktisk tillegg til hverdagen din.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk