up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure

Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure

plus
Nintendo

Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure

Produktbeskrivelse Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure

Et eventyr som holder deg i bevegelse !:
Med Ring Con i hånden og benstroppen utstyrt, er det på tide å legge ut på en treningsfylt oppdrag! Utforsk en fantasy-eventyrverden for å beseire en kroppsbyggende drage og hans minions ved hjelp av øvelser i det virkelige liv i Ring Fit Adventure, et treningsvideospill for Nintendo Switch! Jogg på plass for å krysse gresset feide sletter, utfør skulderpresser for å angripe fiender og slå noen yogastillinger for å fylle på helsemåleren din.
To nye tilbehør, Ring Con og Leg Strap, måler dine virkelige handlinger nøyaktig og gjør dem om i spillbevegelser. Med flere minispel og tilpassbare treningsrutiner for hele kroppen, er Ring Fit Adventure en flott flukt for spillere med alle ferdighetsnivåer og treningsnivåer og planer.
Nivå opp karakteren din og deg selv !:
I Adventure-modus, beseire fiender med angrep basert på over 60 øvelser i den virkelige verden mens du krysser mer enn 100 nivåer i over 20 verdener. Når du jobber gjennom hvert nivå (og muligens trener en svette), vil du tjene erfaringspoeng og samle ingredienser for å lage helsegjenoppretter smoothies.
Mellom slagsmål kan du støte på noen uvanlige transportmetoder, for eksempel knebøy-drevne lanseringsputer, fosser til paddleboard opp og mer! For flere overraskelser, kom innom byene og besøk General Store for å få treningsklær som øker angreps- og forsvarsstatistikken, eller ta på deg flere oppdrag for supereffektive ting.
Vil du konkurrere med andre? Pass rundt Ring Con-tilbehøret og velg mellom 12 minispel: knekk bokser med luftvind, håndverk keramikk ved hjelp av knebøy og mer. Hvis du leter etter en mer formell treningsøkt, kan du lage tilpassbare treningsrutiner, blandingsøvelser og minispel for å hjelpe til å ødelegge svetten. Du kan til og med spore ytelsen din med noen estimerte statistikker ved å bruke Joy Con (R) 's (selges separat) innebygd IR Motion Camera, for eksempel pulsen og mengden kalorier som er forbrent fra treningen. På denne måten kan du sørge for at du treffer målene dine.
Og hvis du virkelig vil gå den ekstra milen, kan du til og med ta Ring Con-tilbehøret med en påmontert Joy Con-kontroller (selges separat) på egen hånd - uten Nintendo Switch. Mens du sitter på jobben eller på en benk i en park, kan du trykke og trekke Ring Con for å få representanter. Deretter kan du senere synkronisere Ring Con med spillet ditt for å konvertere de lagrede representantene til opplevelse og i spillelementer for karakteren din. Hold deg motivert og høste belønningen, både inn og ut av spillet!
FUNKSJONER:
Utforsk en enorm fantasiverden og beseire fiender ved å bruke over 60 øvelser i det virkelige liv
Jog, Sprint og høyt kne gjennom over 100 nivåer i mer enn 20 verdener
Samle ingredienser for å lage spill smoothies for midlertidig statlig løft
Tjen i spillvaluta og lås opp statens boostutstyr
Nøyaktig kontroll i spillbevegelser med det nye Ring Con og Leg Strap-tilbehøret
Spill et eventyr i lang form eller kortere minispel som passer for de fleste ferdighetsnivåer og timeplaner
Kontroller din estimerte puls med det innebygde IR Motion Camera
Lag tilpassede treninger for hele kroppen for å hjelpe deg med å svette raskt og passe til livsstilen din
Ta Ring Con-tilbehøret for en snurr mens spillet er slått av og fortsett å bygge opplevelse for din karakter
SPESIFIKASJONER:
System:
Nintendo Switch
Utgivelsesdato:
18/10/2019
Aldersvurdering:
7
språk:
Engelsk, tysk, fransk, spansk, nederlandsk, italiensk


Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure som du har kjøpt hos techinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett elektronikk og datamaskiner butikk oppdage en rekke produkter av merket Nintendo og fullføre din bestilling av elektronikk og datamaskiner produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Nintendo Bytt Spill Ring Fit Adventure

Farge
Rød
Produkttype
Spill
Spill
Switch

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kompliment

-

Spillet er flott for å trene på øvelser.

Hyggelig

-

Spill med tilbehør inkludert (bøyle og benstropp). Det er ikke noe russisk språk. Billigere enn den offisielle siden.

Ring passer

-

Ingen bekymringer med bestillingen ankom godt pakket Alt fungerer som det skal

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up