up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Nintendo Konsoll Switch Lite

Nintendo Konsoll Switch Lite

Nintendo Konsoll Switch Lite

Nintendo Konsoll Switch Lite

plus
Nintendo

Nintendo Konsoll Switch Lite

Produktbeskrivelse Nintendo Konsoll Switch Lite

Dedikert til håndholdt spill: Systemet for spillere mens du er på farten. Nintendo Switch Lite er designet spesielt for håndholdt spill - slik at du kan hoppe inn i favorittspillene dine uansett hvor du er.
Funksjoner:
Kompakt og lett:
Med sin lette, elegante design er dette systemet klar til å slå veien når du er.
Innebygde kontrollere:
Kontrollere er innebygd rett i systemet for håndholdt spill, og venstresiden har en + kontrollpute.
Kompatible spill:
Nintendo Switch Lite-systemet spiller biblioteket med Nintendo Switch-spill som fungerer i håndholdt modus.
Opp med humøret:
Nintendo Switch Lite kommer i tre farger: gul, grå og turkis.
Bedre sammen: Multiplayer-spillalternativer:
Lokalt trådløst: Koble opptil åtte Nintendo Switch og Nintendo Switch Lite-systemer sammen for å spille flerspillerspill hvor som helst.
Online play: Lag sammen eller møte med andre online ** i kompatible spill med et Nintendo Switch Online-medlemskap.
Flere systemfunksjoner:
Nintendo eShop: Finn og kjøp digitale versjoner av komplette spill og DLC.
Nyheter: Få de siste spilloppdateringene, kunngjøringene og mer med denne oppdaterte nyhetsfeeden.
Album: Ta og lagre skjermbilder enkelt ved hjelp av Capture-knappen. Deretter kan du se, legge til tekst og dele til sosiale nettverk fra albumet ditt.
Så mange spill å spille:
Nintendo Switch-familien er hjem til eksklusive spill fra serier som Super Smash Bros. ™, The Legend of Zelda ™, Mario Kart ™ og mange flere.
Du finner også gode spill fra andre utviklere - med mer lagt til hver uke
Legge til Nintendo Switch Lite til Nintendo Switch-familien din
Du får tilgang til dine digitale spill på flere systemer.
Du kan også overføre lagre data mellom systemer.


Er du interessert i Nintendo Konsoll Switch Lite? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos techinn. Her kan du finne all informasjon om Nintendo Konsoll Switch Lite. er en av de beste elektronikk og datamaskiner merkene som designer eksklusive Konsoller artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Nintendo Konsoll Switch Lite

Farge
Blå
Produkttype
Konsoller

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fornøyd

-

Litt engstelig for forsinkelsen i forsendelsen, men kundeservicen var nyttig til slutt, den kom i tide til babyens Saint Lucia. Sendt med største forsiktighet, alt kom intakt og i orden, utmerket side, jeg vil gjøre andre kjøp. Takk skal du ha

Fantastisk

-

Veldig bra konsoll ... Datteren min var fascinert ...

Konsollen er fantastisk

-

Utrolig konsoll er et tilbud som ikke skal nektes

Sen og engstelig

-

Jeg bestilte 11. mai, sendte den 14. og ankom 13. juni! Sporingen beveget seg ikke i det hele tatt, det var sent og jeg var bekymret, men den ankom ordentlig ^ ^ Hoveddelen har passert 2 måneder, men det er ikke noe problem ☆ Det ble skrevet i anmeldelsen at det ville koste penger å motta den, men den var forberedt Det var ikke ^^; Det var min første gang i utlandet, men jeg lurer på om leveringsmetoden er annerledes? Imidlertid ankom et annet nettsted i utlandet tidligere! Det ankom om en uke (> _

Gjennomgang av bryter (korall)

-

Den eneste grunnen til at jeg ikke gjorde det til 5 stjerner, er bare på grunn av hvor lang tid det tok før dette produktet ankom. Generelt tenkt at produktet er i perfekt stand! Det var første gang jeg bestilte fra dette stedet, og jeg var litt nervøs, men dette er et troverdig sted. Jeg bor i USA, og adapteren har en europeisk plugg, så husk det hvis du bruker en annen plugg og enten må ha en adapter eller en ny lader.

Det vil ta tid w

-

Jeg bestilte på 6/25 og forventet å ankomme 7/2 til 7/6, og ankom 7/7. Jeg var fraværende, men jeg kunne vanligvis levere den på nytt. Jeg hadde ikke høytider på rad, så jeg trodde det ville komme tidligere. Taksten koster 1220 yen. AfterShip etter bestilling oppdateres sent, men du kan hvile lett å vite hvor bagasjen din er nå. Bryteren etter åpningen var ny og startet uten problemer. Utløpet er formet som en såkalt C-formet rundstift. Det virker bra å ha en C → A konverteringsplugg. Det var første gang jeg kjøpte utenlands, så jeg er glad for at jeg hadde en uvanlig opplevelse og fikk en ny Switch Lite.

Jeg er glad

-

Jeg kom en dag etter planen, men var lettet over at jeg kunne spore den. Jeg er glad for at jeg ikke kan kjøpe det lett.

Ganske

-

Jeg ventet. Jeg bestilte 17. mai og kom til slutt 26. juni. Det tok en måned og 9 dager! Opprinnelig var det ventet å ankomme 1. juni, så det er en forsinkelse på mer enn 3 uker. .. Det ser ut til at det koster 1400 yen å motta det, og prisen har ikke endret seg mye fra å kjøpe ved innenlandsk videresalg. lærte mye.

Den ble forsinket, men den kom trygt fram.

-

Det er mye billigere å kjøpe enn i Japan. Siden det tar lang tid å komme, må du imidlertid vente tålmodig. Produktet kan brukes uten problemer.

Ankommet!

-

Jeg bestilte ved midnatt 11. juni, og mottok bagasjen før kvelden 23. juni. Jeg gjorde ingen sporinger fordi jeg trodde det ville ta mer enn en måned å ankomme, men jeg var overrasket og glad for at den kom trygt om omtrent to uker! er. Jeg ba om levering av Japan Post. Ytterligere 1400 yen belastes ved mottak av bagasje. (Tolltariff 1200 yen og tollgebyr 200 yen) Det ser ut til at den innenlandske konverteringsadapteren er av C-type. Emballasjen er vakker og jeg er veldig fornøyd! !!

1 måned fra bestilling til ankomst

-

Jeg bestilte den på 5/8 og ankom 6/11. Personen som bestilte etter meg hadde sendt tidligere, så da jeg kontaktet ham, sjekket han den og sendte den så snart som mulig. Jeg var bekymret for at personen som bestilte etter meg ikke flyttet i det hele tatt under transport på vei og ankom mye tidligere, men da jeg spurte et spørsmål, svarte jeg høflig og responsen var ikke treg. Så det var hyggelig. Flott når du ankommer det endelige postkontoret! Jeg fikk en e-postmelding som sa, så jeg syntes den var søt. LOL Selvfølgelig er laderen en adapter for utenlandske spesifikasjoner. Jeg kjøpte den fra utenlandske nettsteder, så det er åpenbart. Det ser ut til at noen mennesker har tariffer, men det gjorde jeg ikke. Emballasjen var ikke skadet, og det var ingen problemer, så jeg ventet ganske lenge, men jeg er glad jeg kjøpte denne siden.

Endelig kom den!

-

Det var bra at jeg bestilte i begynnelsen av mai og sendte tidlig, men det ble levert fra 18. mai til 22. mai, men jeg forlot Nederland 22. mai. 6/8 ankom Japan. Siden den ankom Kawasaki, kan det ha blitt sendt sjøveien. Endelig kommet hjem den 6/11. Emballasjen var riktig og ankom uten skade. Adapteren var europeisk, men jeg vil beholde den for utenlandsreiser. Jeg kan ordentlig sette det opp på japansk, og barna mine er glade. Det tok dobbelt så lang tid som jeg hadde planlagt, så jeg ventet for lenge og skoleferien tok slutt, så jeg fikk 4 stjerner.

Den kom om en måned

-

Bestilt 11. mai → Bytte 14. mai → Sendt 17. mai Sporing stoppet her. Da jeg sjekket den med 17 TRACK, ble den fraktet 23. mai. 6/6 Endelig ankommet til Japan. Sporing av Japan Post ble reflektert den 6/8 og ankom 6/10. Jeg kjøpte adapteren på forhånd, så jeg kan spille uten problemer. Hvis du er heldig, ser det ut til at noen vil ankomme som planlagt, men det er trygt å bestille fordi det vil ta omtrent en måned.

Den kom om en måned

-

Jeg bestilte 8. mai og forventet å ankomme 20. til 25. mai, men ... Jeg ankom trygt 10. juni. Hvis du venter tålmodig, vil du motta det.

Var god!

-

Du kan bruke den hvis du kjøper en konverteringskort. Det er bra fordi det ikke er tilgjengelig i Japan.

Jeg er fornøyd

-

Jeg bestilte 10. mai og ankom 10. juni, nøyaktig en måned senere. Siden jeg ikke kunne spore det fra 24., følte jeg meg urolig, så jeg kontaktet selskapet og fikk svar umiddelbart. Responsen var god, og jeg var fornøyd, selv om jeg var bak planen. Du kan spore det med et program som heter 17track, så hvis du har sluttet å spore, kan du bruke det.

Leveringen var en uke forsinket

-

Jeg bestilte 15. mai og hadde en planlagt leveringsdato 26. mai til 1. juni, men jeg ankom 8. juni! Hvis du er sen, vil jeg gjerne at leveringsdatoen blir litt lenger. Produktet ble brukt!

Mindre enn en måned kommer

-

Som du skrev, ble jeg overrasket over at ankomsten var senere enn forventet, men det var trygt å ankomme. 5/15 Bestill → 5/19 Send fra Holland → 6/5 Ankomst til Japan → Tollbehandling → 6/8 Levering fullført Laderen er en utenlandsk spesifikasjon, men den erstattes av iPad Pro-laderen. Som alles mening, tenkte jeg at det er viktig å vente tålmodig, så hvis du vurderer å kjøpe som gave, må du være forsiktig med antall dager.

Har ankommet.

-

Bestilt 19. mai, ankom 8. juni. Det tok litt lengre tid enn planlagt, men jeg fikk tilsendt et bilde med fakturaen for den sendte pakken, og jeg kunne bekrefte leveringsstedet på Japan Post-siden, så jeg bekymret meg ikke så mye. Som noen skrev, var jeg lettet over å kjenne detaljene til 17TRACK hvor den er. Når du reiser fra Europa til Japan, vil bagasjen sitte fast i omtrent 2 uker, men det er innenfor rekkevidden som kan forstås. Hvis det er greit å vente, er det ikke noe problem. Ikke glem adapteren til Japan.

Ankommet

-

Jeg bestilte av Japan Post 7. mai. Det skyldtes kanskje reduksjonen i avføring, men det tok meg en hel måned, men ytterboksen er ikke spesielt smertefull. Noen mennesker ser ut til å bli belastet tariffer, men det gjorde jeg ikke. Det tok litt tid, men jeg tror det fortsatt er godt nok å kaste bort medlemsregistreringer og apper til noen nettsteder på avslappende måte, søke om lotteri og vente på lotteriet. Kanskje det vil ta like mange dager som totalen. Ikke egnet for utålmodige mennesker.

Ankommet

-

Jeg bestilte 13. mai og ankom 8. juni. Ankomstdatoen var 1. til 5. juni, men jeg lurte på om det ville være midten av juni på grunn av corona, så det var tidligere enn det. Siden sporingstjenesten knyttet til dette nettstedet ikke flyttet i det hele tatt fra 20. mai, og den ikke beveget seg selv når den nærmet seg slutten av mai (latter), så jeg kontaktet operasjonen. Han ga meg pakkeinformasjonen på vanlig engelsk. Personlig anbefaler jeg en app for sporingstjeneste kalt 17TRACK. Bare ved å registrere e-posten, kunne vi få informasjon tidligere enn sporingstjenesten på dette nettstedet og raskere enn Japan Post. Jeg betalte ikke tollen som kontanter ved levering, sannsynligvis fordi jeg betalte med PayPal-kortet. De som kan vente tålmodig, vil definitivt få produktet. Jeg pakket den i en pakke, men (ler) jeg snakker om det i alles anmeldelser, men siden det er en Switch som selges utenlands, er laderen utenlands. Tusen takk for ledelsen. Tusen takk.

La oss vente rolig

-

Det tok tid, men jeg kom trygt fram. Det var ikke noe problem med produktet, og esken var vakker. Den medfølgende vekselstrømadapteren har en form som ikke kan brukes i Japan, så du må kjøpe den separat eller bruke en konverteringsplugg. Jeg er fornøyd med å kunne kjøpe et nytt produkt mens det ikke er lett tilgjengelig i Japan. Selv om mange anmeldelser sies å være sent, er det en global forsinkelse i corona, så jeg lurer på om det tar omtrent en måned. Hvis du vil ha samme leveringsnivå som i Japan, tror jeg det ville være bedre å unngå utenlands postordre av psykiske helsemessige årsaker. I mitt tilfelle bestilte jeg 6. mai, sendes fra Det internasjonale utvekslingsbyrået 14. mai, og etter en stund var det ingen bevegelse, og jeg ankom Japan 5. juni. Jeg mottok den 8. juni. Kun for sammenligning.

Gjerne sent. men…

-

Hvis du kjøpte produktet fra utlandet, vil det være tidlig i omtrent en måned. Dessuten har koronaeffekten redusert antall flyreiser. Jeg bestilte 5/10, planlagt å ankomme 25. mai, byttestasjon 14. mai, ventet på et fly fra 23. mai, og etter oppdatering ankom jeg endelig 6. juni, Japan. Jeg tror at folk som ankom sent som meg bare hadde flaks. Det er forskjeller i transportflyplasser og transporttider. Siden fakturaer og bilder av pakker blir sendt, er det ikke en svindel, og jeg tror at den første betalingen er den samme, selv om du kjøper den i Japan. Tvert imot, samler du inn penger? ? Uansett tar det under en måned å lage lyd. La oss vente litt lenger.

Kom trygt fram.

-

Jeg kjøper ofte produkter fra andre nettsteder på andre nettsteder også, men jeg tror at de kom senere enn produkter fra USA og Italia, sannsynligvis fordi de ble sendt fra Nederland. Når det gjelder sporingssituasjonen, som nevnt andre steder, sluttet jeg å jobbe etter den andre uken, og selv etter en uke senere, flyttet jeg ikke, så jeg kom med en henvendelse og kontaktet meg. Henvendelser ble besvart veldig raskt. Etter henvendelse mottok jeg nøye statusrapporten på e-post, og i dag ankom produktet trygt. Jeg er fornøyd med produktet, og selve produktet er ikke skadet. Jeg tror ikke det er for presserende mennesker, men jeg tror at det kan være bra for de som har tid til å kjøpe fordi det er overkommelig.

Du kan vente tålmodig.

-

Jeg glemte da jeg kjøpte den, men det var i begynnelsen av mai. Jeg ventet tålmodig, så jeg ankom i dag om en måned uten stress. Boksen var litt knust, men den fungerte fint. Vi anbefaler at du ikke kjøper hvis du vil sende eller levere øyeblikkelig, for eksempel et stort nettsted for shopping på nettet. Det er ikke en svindel. Sporingen stoppet også en stund, men hvis du venter, vil den komme. Hvis du vil ha fart, er det raskere å bestille fra Japan og tilstanden er god.

Det går sakte

-

På bestillingstidspunktet klarte jeg å kjøpe den til nesten fast pris mens den ble solgt i Japan til omtrent 40 000 yen, men det er veldig sent ... Jeg tror det ikke kan hjelpes fordi det er fra utlandet på dette tidspunktet. Bestilt 16. mai, sendt den 22., og jakten er avbrutt på Dutch International Exchange den 24. Jeg tror det ikke er en svindel fordi det er folk som har levert den godt, og bildet og nummeret på bagasjen er ordentlig til stede, men mens jeg venter på at den skal komme, kan jeg kjøpe den til samme pris i Japan. Noen mennesker tar omtrent en måned, så vennligst vent tålmodig.

Trygt ankommet.

-

Jeg bestilte den 17. mai, og ankomstdagen var fra 26. mai til 1. juni, men den ankom trygt hjemme 30. mai. Selv om jeg sjekker det nå, har ikke sporingen fungert i det hele tatt siden 24. Så jeg var bekymret fordi jeg bekreftet anmeldelsen mens jeg ventet, men den kom som planlagt. Det ble bekreftet i gjennomgangen at ladeadapteren er av typen C, og at den vil bli pålagt toll, så det var ingen spesielle problemer. Selv om det ikke er noen garanti, klarte jeg å bruke det uten problemer, og selvfølgelig kunne jeg stille det på japansk, så jeg tror at jeg kunne kjøpe det til en fornuftig pris med tanke på den innenlandske markedsprisen.

Som planlagt

-

Bestill den 15. Ankom 1. og var etter planen, og det var ingen klager. Jeg tror det er forståelig at det koster skatt fordi det er post fra utlandet.

Perfekt

-

Den er perfekt som gave

Det blir en måned snart

-

Jeg bestilte 11. mai og har ikke mottatt den enda. Sporingen har også stoppet fra den 20.. Jeg er bekymret fordi det er mange anmeldelser som sier at folk som bestilte etter meg ankom.

I tillegg til avgiftene og fraktkostnadene, vil toll bli belastet!

-

Kjøpt 6. mai, sendt den 11., ankom 1. juni. Den forventede ankomstdagen vil ikke falle. Du kan forvente at det vil ta tre uker fra frakt. Jakten har ikke fungert i det hele tatt etter 14 dager, men det ser ut til å ta tid. Hvis pakken din handler om Japan, vil det være lettere å finne den på Japan Post-siden, og den vil reflekteres raskere. Som du kan se i anmeldelsen, selv om den ikke står skrevet i forklaringen noe sted, er det en tariff, så de totale fraktkostnadene blir tross alt høye. Det kan være bra for de som vil vente tålmodig og kjøpe til og med 1 yen billig, men for de som vil raskt, de som ikke vil bli irritert, kan det være tryggere å kjøpe det på loppestedet i Japan ...

Det vil ta tid, men det kommer fast

-

Jeg bestilte 5/10, forventet dato var 16-25 dager, og den faktiske leveransen var på 6/1. Jeg var bekymret for at sporingen ikke beveget seg før den ankom Japan, men den ankom trygt. Emballasjen er også høflig, og laderen har også en konverteringsplugg, slik at du kan bruke den uten problemer. Jeg ble overrasket da jeg ble fortalt at fortollingsgebyret ville være 1400 yen da jeg mottok det uten å vite det, men jeg fikk vite at det er nødvendig for utenlandske kjøp. Det tok litt tid, men jeg er fornøyd med at jeg kunne kjøpe den billigere enn dagens markedspris. Anbefales for de som kan vente tålmodig.

Ankommet

-

11. mai ordre → 1. juni Det tok flere dager enn forventet fordi jeg ikke fly i Corona, så jeg kan ikke hjelpe det. Jeg var bekymret fordi jeg kjøpte den for første gang, men hvis det er noe jeg ikke kan kjøpe i Japan etter neste gang, kan Tech Inn være en av kandidatene.

Ankommet

-

Jeg bestilte 15. mai, ble sendt den 22. mai og kom etter planen 1. juni (Japan Post). Det er ikke noe problem i drift. Totalt produkt + frakt + takst (1400 yen) var 26 tusen. Jeg fortsatte å tape loddsalget, og det var andresalg som var billig oppført i loppemarkedsappen, og jeg ga opp å tenke at det var umulig å få tak i billig i Japan, men jeg så det på Twitter og kjøpte det. Jeg var lettet over at jeg kunne spore det med Japan Post. Tusen takk.

Ankommet

-

Jeg bestilte den natt til 15. mai og ankom 1. juni som opprinnelig planlagt. Det tok 1400 yen å betale tollene. Til slutt var den 18% høyere enn listeprisen med toll og frakt. Det er dyrt med tanke på at det ikke er noe vedlikehold for utenlandske og at det ikke er noen ladekabel, men det er bare fordi det ikke kan kjøpes i Japan. Selv om engelsk er litt irriterende, får jeg et raskt svar på spørsmål. Jeg synes det var bra for første gang.

Løst !!

-

Hvis du legger inn en bestilling, kan du være trygg på at hvis du sporer den med applikasjonen som heter 17TRACK eller nettet, vil detaljer vises!

Ankommet

-

Bestilt 16. mai. Jeg mottok den 31. Jeg klarte å spore det, så jeg var lettet over å vente. Det var etter planen da den planlagte ankomstdagen var til 1. juni. Emballasjen er også høflig. Hvis du bare bruker AC-adapteren til Japan og bruker den, vil det ikke være noe problem.

Ankommet

-

16. mai bestilling. Jeg mottok den den 31. Ankomstdatoen var fra 26. mai til 1. juni, så det var som planlagt. Jeg kunne vente fordi jeg kunne spore det. Hvis bare vekselstrømadapteren for Japan var forberedt, kan den brukes uten problemer. Emballasjen var også høflig.

Ankommet

-

Kom 5 dager etter planen. Ankom selv om jaget ikke flyttet i det hele tatt ... Siden loddsalget ble fullstendig utslettet, er jeg takknemlig for at jeg klarte å kjøpe det.

Ems sporing og sel flyreiser

-

Vi sendte Nederland til 14. mai og ankom Kawasaki Higashi postkontor 29. mai. Ifølge nettstedet til Japan Post var det planlagte antall dager for SEL-fly til Nederland rundt to uker, så det virker nesten som planlagt. Det ser ut til at jeg kunne registrere EMS på nytt i Kawasaki Higashi, så jeg kan ikke lenger spore den med PostNL, men jeg kunne spore den med "Sjekk EMS-leveringsstatus" til Japan Post. Det ser ut til å ankomme 31. mai. Det tok tid, men takk.

Fraktadapter det er dyrt fordi det er toll

-

Siden det var første gang jeg kjøpte meg fra utlandet, tenkte jeg ikke engang på tariffer. Jeg kjente det først ved å se på anmeldelser fra andre mennesker. Da jeg så det opp, ser det ut til at personen som kjøper det betaler for det. Jeg tror det ikke er et slikt problem, men jeg tror at videresalg ikke vil forsvinne, så jeg mottar det ikke ennå, men det er bedre å anta at det vil ta en måned å kjøpe

Bedrageri

-

Fra 14. beveger sporingsfunksjonen seg ikke, og det er ingen lyd

Det var et anstendig sted

-

Det er sent, men det kommer ordentlig! ! Jeg kjøpte den 1. mai og ankom 30. mai!

Jeg klarte å bruke den uten problemer

-

den kom trygt

Verst

-

En måned etter at jeg bestilte, har den ikke kommet ennå. Jeg er bekymret for at den virkelig kommer. Jeg har angret på at jeg kjøpte det her, selv om det er i anmeldelser fra andre.

Sikkert tilgjengelig

-

Bestilt 9. mai, levert av Japan Post 27. mai. Den opprinnelige planlagte ankomstdagen var 21. til 25. mai, så det var to dager for sent, men jeg lurer på om det er mulig på grunn av denne situasjonen. Produktet har ingen problemer bortsett fra at adapteren er utenlandsspesifikasjon. Alt du trenger å gjøre er å klargjøre en USB-C-kabel som skal brukes på smarttelefonen til lading. Når jeg kan vente sakte, vil jeg også kjøpe et annet produkt.

Kan ikke spore

-

Kjøpt den 6., sendt den 11., har sporingen ikke blitt oppdatert etter den 14., og varen har ikke kommet ennå. Hvorfor gjenspeiles det ikke når jeg skriver en anmeldelse? Jeg er litt bekymret ...

-

Jeg kjøpte den hele tiden

-

Jeg fant den og kjøpte den, men jeg mottok den ikke etter bestilling 10. mai ... I dette tilfellet blir jeg skuffet hvis jeg ikke angir den planlagte datoen senere. Jeg er bekymret for at folk virkelig kan få det til. Hvor lenge skal jeg vente ...

Den kommer ikke etter to uker

-

Jeg kjøpte den 10. mai som den samme som den forrige, men det er ingen fremgang fra frakt den 14.. Selv om det ikke er noe problem med produktet, vet jeg ikke hvor pakken befinner seg. Hvor er det nå?

Litt etter

-

Ankom 9. mai og vil ankomme 19.-25. Jeg venter fortsatt, men jagelsen ser ut til å ha ankommet Japan ved midnatt den 23. Jeg er sikker på at den nye Corona har redusert antall flyreiser, så transport vil ta litt tid. Jeg venter litt lenger. Jeg ser fram til det.

Fraktmetode anbefalt av dhl

-

Jeg valgte EMS og kjøpte den 7. mai, men jeg forlot den fra International Exchange Office i Nederland den 14. og jeg har ikke mottatt den ennå. Fraktkostnadene er ganske høye, men det ser ut til at DHL vil ankomme før, så jeg anbefaler DHL for de som er lei av å vente. Jeg er en smertefull person ...

Det var tidlig

-

Jeg bestilte den på 16., og den skulle bæres 22-25. Jeg kontaktet DHL fra sporingsnummeret og fikk det levert til 22 trygt. Jeg hørte ikke at tollskatten på 2300 yen ble belastet da jeg mottok den, men jeg var lettet over at jeg klarte å spore den ordentlig til den kom. Jeg er rask og fornøyd!

Sporing gjenspeiles ikke? !

-

Kjøpt den 6., sendt den 11., men sporing har ikke flyttet siden 14. Jeg er bekymret for om det er en tidsforsinkelse i refleksjon eller om den går tapt ... Den planlagte datoen har gått, men jeg vil vente litt lenger ...

Writing

-

Jeg bestilte den den 13. og den ble tegnet på den 16. men den beveget seg ikke. Den forventede datoen var 22 til 27, men jeg føler at det var to uker for sent.

Hvis du venter ...

-

Det tok 3 uker, men jeg anbefaler deg å få det. Det er trygt fordi du kan spore din nåværende plassering med sporingsappen.

Bagasjen beveger seg ikke

-

Det er en anmeldelse som jeg bestilte 10. mai og ankom den 15., men jeg bestilte den på samme dag og pakken flyttes ikke fra 14. mai ... Det ble skrevet at det ble forsinket 10 dager eller 2 uker. Jeg er lei av å se at det ikke er et problem at en uke eller to er for sent

Jeg har kommet i lang ventetid.

-

Den ankom 9 dager for sent. Emballasjen var imidlertid veldig høflig, og støtten var veldig nyttig. En type stikkontakt (strømkonvertering) 100 yen butikk var nok. Hvis jeg ikke skynde meg, ble det et veldig billig kjøp. Takk skal du ha.

Den kom trygt

-

Jeg kjøpte den 1. mai og ankom hjemmet mitt den 21., omtrent en uke senere enn planlagt. I mellomtiden kan du se hvor du er akkurat nå med Order Tracking. Selv om det var sent, kom det ordentlig, og instruksjonene og laderen var den europeiske versjonen, men instruksjonene var ikke obligatoriske så langt, og laderen hadde også kjøpt den japanske versjonen på forhånd, så spesielt hindringene var Det gjorde jeg ikke. Hvis du starter Switch og velger japansk i det første språkvalget, synes jeg det er ok. Det er en dag siden de ankom, men det fungerer fint. Siden det var første gang jeg gjorde en utenlandsk postordre, ble jeg engstelig og beklager at jeg har sendt henvendelser mange ganger. Takk for vennlig svar.

Kan brukes i nord-amerika og japan

-

Det tok litt tid (det tok nesten to uker i mitt tilfelle), men det ankom. Emballasjen var pen og esken og innholdet var i god stand. Selv om ladepluggen er til utlandet og det ikke er noen japansk manual, kan du velge japansk i språkinnstillingen, og du kan spille uten problemer hvis du velger Bruk i Japan som standard.

Ankommet

-

Den ankom omtrent 20 dager etter ankomstdagen. Opprinnelig var det vanskelig å få, så jeg trodde det ville være bra. Jeg var bekymret til den kom, men da jeg kom med en henvendelse, fikk jeg et raskt svar. Tusen takk.

Det verste

-

Selv om jeg setter antall stjerner til 0, blir det til 5? Jeg lurer på om dette også blir operert. Det er et morsomt selskap.

Lavest verst

-

Det er den verste siden noensinne. Selv om det har gått 10 dager siden planlagt ankomstdato, har jeg ikke kommet, og jeg har ikke kontaktet deg på 5 dager. Jeg angrer virkelig på det. Jeg anbefaler det absolutt ikke.

Hvis du venter

-

Den kom om jeg ventet, men den kom 10 dager senere enn Totobi. Emballasjen var også veldig høflig. Jeg har kommet med henvendelser på e-post mange ganger og svart riktig på alt. (Selv om det var på engelsk ...) Jeg var fornøyd fordi den kom fast! !

Det var godt å kjøpe

-

Kom 10 dager etter den planlagte leveringsdatoen. Det er et populært produkt, og den planlagte datoen er tydelig indikert når du bestiller, så jeg tror at de som bestiller fra nå av skal vente tålmodig. Selv om fraktlandet er Nederland, kan programvaren som er kjøpt i Japan brukes uten problemer. Jeg kjøpte en ekte adapter på forhånd fra Amazon for omtrent 2000 yen. Jeg er takknemlig for at prisen er betydelig billigere enn dagens markedspris inkludert den.

For sent

-

Det er to uker etter forventet ankomstdato. Jeg har ikke kommet ennå, og jeg kan følge den, men sporingen har ikke sluttet å fungere i det hele tatt, og jeg har ingen tegn til å komme. Det er synd at selv om jeg var utenlands, hadde jeg ventet på ankomstdato, men nå har jeg ikke vært der på to uker.

Verste sted

-

Det har gått mer enn en uke siden planlagt ankomstdato, så jeg har spurt i 4 dager på rad, men den femte dagen er fortsatt den siste raden på rad så dårlig butikk for første gang, jeg lurer på hvor snart den kommer. Jeg angrer på å handle her.

Det er en god butikk.

-

Du kan bruke den leverte uten problemer. Bruk bare japanske adaptere. E-collect var også 2300 yen kontanter ved levering. Dette er det eneste minus fordi det ikke var noen forklaring. Hvis du har muligheten, kan du bruke den og den vil ta slutt.

Adapter

-

Du kan gjøre det med usb c fyr på 100 yen butikk.

I dag

-

Jeg ankom trygt. Send den i omtrent en uke. Jeg føler meg glad når den kommer. Tusen takk.

-

Det er bare en uke for sent. Jeg tror det er tidlig i denne situasjonen. Emballasjen er også høflig. Som du sier, laderen er utenlands, men du kan bruke den hvis du brukte en transformator. Tusen takk.

Ankommet

-

Da jeg lette etter et lys til Nintendo Switch, fant jeg dette produktet og kjøpte det. Kjøpt 10. mai og ankom 15. mai. Stikkontakten er europeisk, men jeg forsto det og kjøpte det, så jeg klargjorde en egen strømkonverteringsplugg, og den var klar til bruk. Jeg var lettet over å sjekke leveringsstatusen i sanntid. Tusen takk!

Den kom ordentlig

-

Jeg trodde ikke jeg kunne få en bryter som var vanskelig å få tak i i denne epoken, så jeg kunne ikke bekymre meg før jeg fikk den, men jeg er glad når den kommer. Jeg var fornøyd fordi jeg kunne sjekke statusen til produktet gjennom chat. Tusen takk.

Jeg fikk

-

Takk for denne tiden med mangel! Det er internasjonal post, så det tar lang tid å ankomme, og det er en ladeadapter for utlandet, så vær forsiktig!

Takk

-

Selv om det var noen problemer som at ankomstdato ble forsinket med flere dager, ankom vi trygt. Inntil jeg mottok det, stilte jeg spørsmål og svarte raskt og høflig. Takk. Adapteren er laget utenlands, så jeg tror den ikke kan hjelpes fordi det er et produkt fra Nederland. Det er ikke noe problem hvis du kjøper en USB-kode type-c eller et ekte Nintendo-produkt til en jevn pris. Takk for høflig respons på denne tiden.

Jeg er fornøyd!

-

Jeg er glad for at det er en ny vare og en fast pris enn å kjøpe den på en dyr innenlandsk auksjon. Siden bagasjen er fra Nederland, har jeg ikke noe imot koronavirus, og det er ikke noe problem fordi utenlandske adaptere kan brukes når du reiser. Jeg gleder meg til dyreeskogen.

Knapt

-

Jeg fant den endelig.

Ankomst

-

Det var trygt. Imidlertid var det en uke etter den opprinnelige forventede ankomstdato. På det tidspunktet trekker vi bort en stjerne. Siden ladeadapteren er laget utenlands, kan den ikke brukes i Japan, men dette er uunngåelig fordi salget er utenlands. Jeg er takknemlig for at jeg klarte å kjøpe den til en fast pris fordi den for tiden er på lager.

Jeg er fornøyd

-

Jeg fant den endelig!

Anbefales hvis du vil kjøpe billig

-

Det anbefales hvis du vil kjøpe billig, men det er sent. Den skulle komme om en uke, men den kom på litt under to uker. Jeg var glad for at jeg kunne kjøpe den til listeprisen, men jeg er lei for at laderen ble laget utenlands og ikke støttet japanske utsalgssteder

Ankomst

-

Jeg fikk den i dag. Det er trygt fordi sporingsskjermen alltid vises. Jeg brukte den fordi jeg ikke kunne komme meg inn i Japan.

Jeg fikk

-

Kom som planlagt. Jeg ville vært mer lykkelig hvis jeg kom tidlig. Jeg klarte å bruke den ordentlig, men er det en adapter? Laget utenlands? Det var det

Great!

-

Takk skal du ha!

Jeg fant det! jeg er lykkelig!

-

Billig pris

Jeg gjorde det

-

Jeg fant den endelig! Takk skal du ha!

Vi fant endelig nær kroppspris.

-

Jeg er heldig!

Takk

-

takk

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up