up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Rengjøring elektronikk og datamaskiner

Rengjøring

Finn et bredt utvalg av Rengjøring-produkter. Oppdag de beste tilbudene for -utstyret ditt hos techinn. Rask forsendelse.

Utvalgte produkter av Rengjøring

Merkevarer av Rengjøring

Utviklingen av støvsugere

Elektriske strykejern

I 1982 ble det første elektriske strykejernet oppfunnet. Det finnes i hovedsak to typer strykejern. Den ene er den tørre, som har vært brukt i flere år i våre hjem. Det andre er dampjern som ble introdusert i moderne tid og er mer effektivt enn tørt strykejern.
Dampstrykejern er det beste valget hvis du ønsker å gi klærne dine et profesjonelt presset preg. Dampstrykejernet produserer varm damp som demper fibrene i klærne dine, eliminerer alvorlige rynker og gjør dem lettere å presse.
På den annen side har et tørt strykejern en strykesåle som bare varmes opp og brukes til å presse klær og få dem til å se jevnere ut.
Når du kjøper strykejern, husk at jo høyere wattstyrke, jo bedre ytelse. Xiaomi , Philips , Bosch , Roborock , Braun og Beko er de beste produsentene av hvitevarer.

Støvsugere

Støvsugeren har utviklet seg fra tepperensere til manuelle støvsugere. På 1860 tallet ble den første manuelle modellen utviklet.
Den første støvsugeren ble oppfunnet i Chicago i 1868 kalt "Whirlwind", av Ives W. McGaffey.
I dag har nesten alle huseiere en støvsuger hjemme. Fordi det lar deg forbedre inneluftkvaliteten i huset ditt og redusere potensielle allergener. Dessuten er støvsugeren et av de viktigste verktøyene som hjelper deg med å spare tid og energi.
Feiing kan rengjøre gulvet, men støvet vil alltid forbli der. Takket være et effektivt filtreringssystem renser en støvsuger hver eneste støvpartikkel på kort tid.

Robotstøvsugere

Ingen tvil om at støvsuging er en av husarbeidene du vanligvis prøver å unngå. Rengjøring er ikke bare en kjedelig og kjedelig jobb, men det bruker også mye energi og tid. Derfor er investering i en robotstøvsuger en virkelig redningsmann.
I løpet av slutten av 90 tallet ble robotstøvsugere først introdusert, og i dag er de kjent som en av de mest essensielle smarthus dingsene. Robotstøvsugere rengjør tepper, tepper og gulv med liten eller ingen innsats fra din side.
Robotstøvsugere er ekstremt nyttige og effektive autonome hjemmeenheter. De fungerer på samme måte som vanlige støvsugere og er designet for å rense dine harde gulv, fliser eller tepper for all slags smuss og rusk.

clouse menu Lukk