up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

plus
Roborock

Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Produktbeskrivelse Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Roborock S6-serien:
Bekjemp skitt med Roborock S6-serien. Seriøs prosessering og presisjonslasernavigering betyr at S6 og S6 Pure kan kartlegge hjemmet ditt og deretter rense ett rom, mange rom eller hele huset ditt med noen få trykk på telefonen.

Adaptiv ruting håndterer en raskere rengjøring.
Hyperforce suging trekker opp hver flekk fra dypt inne i tepper
Tilpass romrensesekvenser
Kartleggingsstøtte på flere nivåer

Går dit du vil ha det:
S6 roboter kjenner kjøkkenet ditt fra lekerommet ditt, soverommet fra stuen1. Gir deg kraften til å planlegge rens for et enkelt rom, flere rom eller hele etasjer, definer spesifikke rengjøringssekvenser og til og med angi tilpassede sugenivåer for hvert rom i flere etasjer. Rengjøring har aldri vært så enkelt og smart.

Smartere er raskere:
S6-roboter vet alltid nøyaktig hvor de skal. Ved hjelp av kraftige 32-bits quad core-prosessorer, samme type som finnes i smarttelefoner, beregner de den mest effektive ruten for rengjøring av hvert rom.

Sense, unngå og mer:
Den massive Sensient-sensoren med et akselerometer, kilometerteller, infrarød klippesensor, kompass og mer gir S6-roboter 360 ° sensing. De vet hvor de er, kan unngå trapper, finne veien ut fra problemer og holde verdisakene dine trygge.

Nå flere etasjer:
Kartleggingssystemer på flere nivåer bruker presisjons LiDAR-skanning for å gjenkjenne forskjellige nivåer av et hjem automatisk4. Hver etasje kan ha uavhengige No go-soner, usynlige vegger og ingen moppsoner. Og det nåværende nivået blir automatisk gjenkjent, slik at du ikke trenger å åpne Roborock-appen.

Ditt hjem Din bestilling:
Hvis du foretrekker å ha soverommene renset først om morgenen, eller badet ditt støvsuges sist på slutten av en syklus, har du kontrollen. Tilpassbar romsekvensering betyr at du kan fortelle roboten din den nøyaktige rekkefølgen du vil at rommene dine skal rengjøres.

Slipp usynlige vegger:
Beskytt verdisakene dine med virtuelle ingen gå-soner eller virtuelle vegger, alt fra app1. Disse kan være så små som 0,4 meter og så store som 10 meter. Bruk dem for å beskytte alt fra små vaser til hele rom.

Fantastisk sug:
Kraftig HyperForce-sug trekker smuss og dyrehår av tregulv så lett som det mudrer det opp av tepper. Opprettet av en vifte som spinner ved 15000 o / min og kanalisert gjennom avanserte luftstrømssystemer, er sug av S6-serien effektivt konstant. Det gjør dem til de beste robotvakuumene for å hente etter kjæledyrene eller barna dine.

Omfattende stemmekontroll:
Noen få ord er alt som trengs for å få et renere hjem. Start en opprydding, send Roborock-roboten din til flere rom, kontroller flere roboter, finn en tapt robot, endre sugestyrke og mer. Med Amazon Alexa-støtte er det nå enklere enn noen gang å rydde opp.

Fang allergener:
Filteret ombord på E11-karakter3 fanger opptil 95% av allergener inkludert pollen og mugg, og hjelper deg med å holde luften hjemme frisk, ren og lett å puste. Den er vaskbar også, så den trenger færre utskiftninger.

Tøff men skånsom:
En helt ny rengjøringsbørste har økt børstetettheten med 250% 4. Og busten er mykere også. Selv når du snurrer til 1350 rpm, er den myk på gulvene dine, men hard mot støv.

Hvisk stille:
Rydd opp når du trenger. Avansert lyddempingsdesign3 betyr at S6 ikke bare er 50% roligere enn S5. Det høres bedre ut også. Gjør om den typiske støvsuger for hardhet til en mykere lyd som ikke forstyrrer, selv ikke under rengjøring sent på kvelden.

Ikke bare et vakuum:
Bare slå på moppenheten, juster hvor mye vann du vil bruke, og roboten din blir omgjort til et vakuum og moppkombo for en dypere renhold. Gi gulvene dine en lysere glans med S6 Pures ultra store 180 ml vanntank. Ved å klippe opp til 150sqm (1610sqft) 2 kan du rengjøre hele huset ditt på ett enkelt løp.
180 ml


Roborock Støvsuger Robot S6 Pureer perfekt for å fullføre ditt elektronikk og datamaskiner utstyr. I vår nettbutikk techinn, kan du tjene på de mange fordelene, og hvis du legger inn bestillingen umiddelbart på techinn, vil du motta det innen få dager hjem. Dessuten, i vår nett elektronikk og datamaskiner butikk kan du finne andre elektronikk og datamaskiner produkter som supplerer Roborock Støvsuger Robot S6 Pure.

Spesifikasjoner Roborock Støvsuger Robot S6 Pure

Farge
Hvit
Produkttype
Støvsugerrobot
Utseendet på produktet
Ny

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Godt produkt. god selger

-

Angående prisen i denne butikken har det vært der jeg har funnet billigst. Produktet er perfekt. Oppfyll mine forventninger.

Anmeldelse

-

Produkt som beskrevet. Fungerer bra frakt ok. God selger!

S6 ren

-

jeg har en liten leilighet jeg trodde ikke jeg trengte den nyeste roborocken. det var også dobbel pris. leiligheten min er stort sett teppebelagt. mopp er ikke nødvendig for mitt lille bad og kjøkken. men Tommy er et opprør, kom dette produktet med en moppfeste. virker nyttig når man føler seg lat. det kunne ha vært mindre og mørkere farge. Jeg ville ikke lagt merke til det så mye, men det er ganske hvis du vil. den kartla selve leiligheten og koblet til appen uten problemer. det er et "turbo"-alternativ hvis du vil at det skal suge bedre. med det ordinære utvalget er det ikke like sterkt. fortsatt nok for leiligheten min og jeg bor alene så det blir ikke så skittent. jeg liker å ha det rundt som en katt.

Utmerket produkt!

-

Leveringen var rask, og roboten fungerer perfekt; det er et must i husstanden for meg.

Anmeldelse

-

Alt bra, ikke noe problem

Roborock s6 ren

-

Bestilling plassert 11. januar 2021. Etter 8 kalenderdager er produktet levert. Bedre enn det .... Bra gjort!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up