Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Samsung

Om Samsung
Du kan kjøpe all Samsung-elektronikk hos Techinn , et sørkoreansk selskap som er en av de største produsentene av elektroniske enheter i verden. I tillegg spesialiserer Samsung seg på produksjon av ulike forbruker- og industriell elektronikk, inkludert husholdningsapparater, digitale medieenheter, halvledere, minnebrikker og innebygde systemer.

Samsung er alltid i forkant av teknologien. Samsung er blant de mest pålitelige merkevarene av eksperter i bransjen for husholdningsapparater rundt om i verden.
Samsung er verdens største produsent av smarttelefoner og mobiltelefoner. I tillegg nyter Samsungs husholdningsapparater et godt rykte blant forbrukerne og vinner konsekvent JD Power for kundetilfredshet. Du kan se at Samsung-teknologien finnes i hjem over hele verden. Få et bredt utvalg av Samsung hvitevarer inkludert Samsung mikrobølgeovner, Samsung oppvaskmaskiner, Samsung tørketromler og Samsung bærbare ladere, servere og tonere til uslåelige priser eksklusivt hos Techinn.

Beste merke for husholdningsapparater


Samsung lager husholdningsapparater som klimaanlegg, kjøleskap, vaskemaskiner, mikrobølgeovner og mer. Samsung har mottatt mer JD Power av kjøkken- og vaskeutstyr enn noen annen produsent, rangert som nummer 1 i kundetilfredshet. Det beste med Samsung er at det er rangert som nummer 1 i generell produktkvalitet og servicekvalitet for TV-er og hvitevarer. Samsung har blitt det beste merket for husholdningsapparater fordi det fortsetter å innovere med førsteklasses apparater som utfyller måten vi lever på i dag. I tillegg kan de nye Samsung-enhetene tilpasses for å passe brukernes rom og livsstil.

Samsung har alt for å gjøre hverdagen din enklere .

I tillegg til tørketromler og vaskemaskiner, lager selskapet fjernsyn, nettbrett, mobiltelefoner, kjøleskap, komfyrer, oppvaskmaskiner, støvsugere og klimaanlegg. Samsung lager også mindre elektronikk som klokker og hodetelefoner. Samsung følger en utmerket forretningsfilosofi for å utnytte talentet og teknologien for å skape overlegne produkter og tjenester.For å oppnå dette setter Samsung høy verdi på teknologien og dets folk. Samsung forstår at hver person er unik og ønsker å tilpasse enhetene sine for å passe din livsstil; Samsung prøver å finne måter å hjelpe folk med å redefinere relasjonene sine med standardteknologier. Denne menneskenes første tilnærming til innovasjon er avgjørende for selskapets ``Together for Tomorrow``-visjon.
Samsung er også det beste telefonmerket å velge mellom i 2023.