up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvordan velge en kaffemaskin?

Kapsler kaffetrakter

I en kapselkaffetrakter kan du legge inn en kaffekapsel, låse lokket og når knappen på kaffetrakteren trykkes inn, roterer den kapselen opptil 7200 omdreininger i minuttet. Dette blander den knuste kaffen med vann, alt for å lage en klassisk kopp med en fyldig crema. Du kan kjøpe en kapselkaffetrakter fra Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Espresso kaffemaskin

En espressomaskin trekker kaffe ved å påføre trykkvann opp til kokepunktet i en pukk med knust kaffe og et filter for å lage en tett, fyldig kaffe kalt espresso. Espressomaskinen gir deg en deilig, søttluktende og koffeinfylt kopp kaffe i løpet av få minutter.

Kapsler kaffe

Kapselkaffe fylles og veies porsjoner kaffe. Kapselkaffe er innelukket i en kapsel som du må avhende når den brukes. Denne kapselen kan være laget av aluminium eller syntetisk og har en platetopp.

Smart kaffetrakter

En smart kaffetrakter lar deg lage kaffen og endre innstillinger fra mobiltelefonen for å gi deg den kaffen du ønsker. Du kan også avtale tidsplaner. Du kan for eksempel supplere malingen før du går til sengen, og holde den smarte kaffetrakteren klar til å trekke en varm kopp kaffe rett når du reiser deg.

Tips for å velge en kaffetrakter

• Velg en kaffetrakter med programmerbar tidtaker fordi det er utmerket hvis du tar kaffe på en periodisk timeplan hver dag.
• Velg en kaffemaskin som har kokeplate fordi den kan holde kaffen varm i noen timer når kaffen er klar.
• Velg størrelsen på kaffetrakteren i henhold til dine behov.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk