Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sony

Om Sony
På Techinn er vi stolte av å tilby et kuratert utvalg av Sonys banebrytende produkter som har revolusjonert måten vi opplever underholdning og teknologi på. Sony, en global leder innen elektronikk og underholdning, har en innholdsrik historie med å presse grenser og forme industrier. Fra hodetelefoner til spillkonsoller, kameraer til projektorer, inneholder hvert Sony-skapelse innovasjon, kvalitet og streben etter å være best. Med hver generasjon har merkets produkter utviklet seg for å gi ikke bare toppklassens spillopplevelser, men også en hub for multimedieinnhold og online-tilkobling, som fremmer en global spillkommunitet.
Techinns forpliktelse til å tilby Sonys mange produkter stammer fra delte dedikasjon til innovasjon og kvalitet. Når Sony fortsetter å drive teknologiske fremskritt, er vi beæret over å kunne tilby disse avanserte skapelsene til våre kunder, og gi dem muligheten til å utforske de uendelige mulighetene som moderne teknologi og underholdning har å tilby.

Sony´s Legacy and Cutting-Edge Tech Innovating Tomorrow

Sony hodetelefoner er en perfekt kilde for å kombinere immersiv lydteknologi med elegante design. Enten det er den utmerkede lydkvaliteten til over-ear-modeller eller bærbarheten til in-ear-variantene, redefinerer Sony hodetelefoner måten du lytter til musikk og nyter lydinnhold. For å heve hodetelefonopplevelsen gir Sony trådløse hodetelefoner friheten til å bevege seg uten begrensninger. Den avanserte Bluetooth-teknologien sikrer glatt tilkobling, mens støydempingsfunksjoner immerser deg i ditt valgte lydunivers, og blokkerer utbrytninger effektivt. Sonys TV-arv er et bevis på deres dedikasjon til visuell strålende. Sony TV-er tilbyr fantastisk bildekvalitet, levende farger og innovative funksjoner som OLED-teknologi, 4K og HDR, og leverer en virkelig kinoopplevelse fra komforten av ditt eget hjem. Sony PlayStation har redefinert interaktiv underholdning. Sony kameraer er elsket av både amatørfotografer og profesjonelle. Kjent for sin utmerkede bildekvalitet og innovative funksjoner, fanger Sony kameraer livets øyeblikk i beundringsverdig detalj, fra kompakte pek-og-skyt-modeller til kraftige speilløse modeller. Sony høyttalere inneholder merkets forpliktelse til utmerket lyd. Fra bærbare Bluetooth-høyttalere som fyller omgivelsene med musikk, til kraftige hjemmekinosystemer som gjenskaper immersive lydlandskap, leverer Sonys høyttalerutvalg en uovertruffen lydopplevelse.
Forvandle hvilket som helst rom til en kinarena med Sony projektorer. Med avansert projeksjonsteknologi leverer disse enhetene levende visuelle, skarpe klare og en oppslukende opplevelse som er perfekt for både underholdning og profesjonelle presentasjoner. Sonys bidrag til spillindustrien strekker seg utenfor maskinvare. Med et utvalg av kritikerroste videospilltitler, har Sony´s videospill eksklusive franchiser og samarbeid redusert fortellinger i spill, som fascinerer spillere og setter nye standarder for interaktive fortellinger.