up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilket tilbehør trenger jeg til telefonen min?

Hvert år kommer en ny smarttelefonmodell med bedre og forbedrede spesifikasjoner. Uansett hvor avansert programvare og maskinvare som er pakket inne i mobilen din, trenger du likevel et utvalg av mobiltelefontilbehør for å forbedre opplevelsen når vi snakker om mobiltelefontilbehør; det er tonnevis av nyttige ting som telefondeksler, skjermbeskyttere, trådløse ørepropper, telefonlader, stativ, Samsung digital penn og mange flere.

Hva er mobiltilbehør?

Enkelt sagt, et mobiltilbehør er definert som et støttetilbehør som forbedrer og kompletterer opplevelsen din mens du bruker telefonen til arbeid eller underholdning. Du kan få det beste utvalget av mobiltilbehør fra ledende produsenter som Xiaomi , Apple , Samsung , Canon , og Startech . Ta en titt nedenfor på to viktige mobiltilbehør som du bør ha;

Stativ og selfie pinner

Det er alltid flott å ha et stativ eller selfie pinne når du er på reise eller deltar på et arrangement for å fange disse minneverdige øyeblikkene. For eksempel lar Xiaomi Stick Tripod deg ta noen sære bilder og videoer av dine reiser og eventyr.

Ørepropper

Hvis du vil nyte musikk med diskresjon, bør du alltid kjøpe et par ørepropper av god kvalitet. Enten du studerer, trener eller bare streifer rundt i gatene, er denne fantastiske lyttedingsen best for dine behov.

clouse menu Lukk