up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Telefoni elektronikk og datamaskiner

Telefoni elektronikk og datamaskiner

Finn et bredt utvalg av Telefoni-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Telefoni

Merkevarer av Telefoni

Kjøpeveiledning for smarttelefon: Tips for å finne riktig telefon

Med for mange mobiltelefonalternativer på markedet, blir det vanskelig å velge den riktige for dine behov. Den beste måten å forenkle valgprosessen på er å vite hvordan du skal bruke telefonen og hvilke funksjoner du trenger mest. Her er en hurtigguide som hjelper deg å gjøre valget enklere;

Grunnleggende mobiltelefoner

Grunnleggende mobiltelefoner er kun laget for samtaler og tekstmeldinger. Hvis du ikke er bekymret for kameraer, internett og kart, velg denne telefonen og nyt tiden din. Grunnleggende mobiltelefoner er utrolig billige, og du kan bokstavelig talt finne disse mobilene fra alle de ledende merkene, inkludert Nokia, Samsung, LG og blackberry.

Hjemmetelefoner

Når mobiltjenesten blir avbrutt eller i tilfelle strømbrudd, er fasttelefoner den beste utveien. Hjemmetelefoner eller gammeldagse fasttelefoner har blitt sett på som de mest verdifulle og pålitelige kommunikasjonsmidlene over hele verden. Videre gir hjemmetelefoner sikkerhet og gir deg overlegen lydkvalitet.

Mobiltelefoner

Smarttelefoner er det mest populære valget i disse dager. De er en datamaskin, digitalkamera, personlig arrangør og MP3 spiller i ett. Drevet av operativsystemene Windows telefon, Android og iOS, kommer disse mobiltelefonene med imponerende funksjoner og heftige prislapper. Så hvis du liker å eie dyre dingser, vil smarttelefoner være ditt førstevalg.

Profesjonelle telefoner

For forretningsfolk og ledere brukes mobiltelefoner ofte til forretningsformål. Hvis du ser etter en telefon som du kan bruke til jobb mens du er på farten, bør en profesjonell telefon være det beste valget. De profesjonelle telefonene tilbyr avanserte e post og meldingsalternativer, komplette QWERTY tastaturer, bedriftssikkerhet og en innebygd kontorapplikasjonspakke.

Mer om telefoner:

Når du har kjøpt smarttelefonen du ønsker, er det nå på tide å fokusere på mobiltelefontilbehøret som vil øke opplevelsen din ved å bruke telefonen. Det første du bør skaffe deg er en lader og et MicroSD kort. Skjermbeskytteren er det mest grunnleggende tilbehøret som vil beskytte telefonens skjermpanel.
Den beste skjermbeskytteren er skjermbeskyttere i herdet glass. Deretter er det en rekke design og mønstre av mobildeksler og deksler du bør vurdere å kjøpe. For å sikre at telefonen forblir fulladet, bør du også få en strømbank som tilbyr den nødvendige mAh strømmen. Xiaomi , Apple , Samsung , Asus , HP , Philips , LG , Dell , og Logitech er de ledende merkene som tilbyr det beste utvalget av smarttelefoner og tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk