up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Thrustmaster

Thrustmaster

Allt ( Thrustmaster )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Thrustmaster

Thrustmaster er en kjent merkevare som ble lansert i 1990 i USA, Hillsboro, Oregon. Bedriftens kontor er basert i Carentoir, Frankrike. Thrustmaster er en av de største amerikanske innovatørene og skaperne av eksterne datamaskiner og spillkonsoller. De har over 30 års erfaring i bedriften som gjør at de kan produsere og designe toppmoderne ratt, spillkontroller, videospillkonsoller og joysticks til PC-er.
Merket er spesielt rost for sine reelle og høykvalitets simuleringutstyr, noe som gjør det til et ledende valg blant spillere, flyelskere og racing simulators. Thrustmasters engasjement for kvalitet gjenspeiles i det robuste strukturen og konsentrasjonen av komponenter i produktene sine. Uansett om du er en enkel spiller eller en erfaren eSport utøver, tilbyr Thrustmaster et bredt utvalg av alternativer for å tilfredsstille forskjellige spillstiler og preferanser.
I tillegg er Thrustmaster et merkenavn som står for ny teknologi, nøyaktighet og realisme i spillverdenen. Deres dedikasjon til å tilby spillere immersive og høykvalitets spilltilbehør har gjort dem til et kjent begrep blant spillentusiaster over hele verden.

Thrustmaster samling av datamaskiner og spillkonsoller

Thrustmaster simulatorer er designet for å gi en ekstremt realistisk opplevelse. Deres racerratt og flykontrollsystemer har spesielle sensorer, force feedback og presise kontroller som simulerer følelsen av et ekte kjøretøys ratt eller fly yoke.
Thrustmaster ratt er modulære, noe som gjør at brukere kan tilpasse designene sine. Denne modulære kapasiteten gjør det mulig for brukere å legge til eller oppgradere detaljer som girspaker, pedaler og handbremser, tilpasse opplevelsen deres til sine spesifikke preferanser.
Thrustmaster pedaler er en viktig del av et helt racingsimuleringsdesign, som gir realisme, nøyaktighet og justerbarhet som racingsentusiaster og spillere ønsker i sine virtuelle racingopplevelser. Mange Thrustmaster pedaler er justerbare, noe som gjør at brukere kan justere pedalplasseringene, pedalmotstand og følsomhet for å tilpasse sine preferanser og forbedre racingspillet sitt.
Thrustmaster shifter er justerbar, noe som gjør at brukere kan justere shiftermotstand, girspaker høyde og skarphet for å matche sine preferanser og detaljerte krav til ulike racingsimuleringer.
Thrustmaster hodetelefoner har høy kvalitet lyd med klar lyd, posisjonell lyd og immersive surround lyd for å forbedre spillopplevelsen. Har sterk konstruksjonskvalitet og materialer for å motstå slitasje og slitasje som er forbundet med gaming.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk