up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Tp-link

Tp-link

Allt ( Tp-link )

Om Tp-link

TP-Link er et globalt anerkjent merke som har vært i fronten for å tilby nettverks- og smarte hjemløsninger siden opprettelsen i 1996. Med et forpliktelse til å gjøre teknologi tilgjengelig for alle, har TP-Link opparbeidet seg et rykte for å levere pålitelige og innovative produkter som holder folk koblet til en stadig skiftende digital verden. Fra rutere og forlengere til smarte hjemmedeviser og sikkerhetsløsninger, har TP-Link´s reise vært preget av en dedikasjon til å bygge bro over koblingsgapet for enkeltpersoner og bedrifter.
TP-Link har etablert seg som en ledende merkevare i nettverks- og smart hjem-industrien ved å konsekvent levere produkter som kobler folk til det digitale verden og forbedrer deres liv. Fra rutere og Wi-Fi-forlengere til smarte stikkontakter, termometere og overvåkningskameraer, dekker TP-Link's brede produktsortiment selskapets engasjement for innovasjon, pålitelighet og tilgjengelighet. Som teknologien fortsetter å utvikle seg, forblir TP-Link forpliktet til å tilby løsninger som gir enkeltpersoner og bedrifter muligheten til å holde seg koblet og sikkert i en stadig mer koblet verden.

TP-Link Connecting the World

TP-Link-rutere er både brukere og kraftbrukere, stoler på millioner for sine høyyt yte og brukervennlige design. Uansett om du er en avslappet bruker eller en kraftbruker, tilbyr TP-Link et bredt utvalg av rutere for å møte dine spesifikke behov. Disse ruterne er utstyrt med avanserte funksjoner som dual-band Wi-Fi, beamforming-teknologi og MU-MIMO, noe som sikrer sømløs internett-tilkobling over hele hjemmet eller kontoret. TP-Link-forlengere, ofte kalt Wi-Fi-forlengere eller forsterkere, er løsningen for å eliminere Wi-Fi-dødsoner i ditt område. Disse enhetene forsterker ditt eksisterende Wi-Fi-signal og utvider dekningen til hvert hjørne av hjemmet ditt. TP-Link Wi-Fi-forlengere er enkle å sette opp og sikrer en stabil og pålitelig forbindelse for alle dine enheter. TP-Link smarte stikkontakter lar deg kontrollere dine apparater fra avstand og gjøre dem smartere. Med TP-Link Kasa-appen eller talesynteseassistenter som Amazon Alexa og Google Assistant, kan du slå på eller av enheter, sette opp skjemaer og overvåke energiforbruk, alt fra smarttelefonen din. TP-Link smarte stikkontakter bringer bekvemmelighet og energieffektivitet til hjemmet ditt. TP-Link´s inngang til verden av helse og hjemsovervåkning inkluderer smarte termometre. Disse enhetene lar deg overvåke kroppstemperaturen nøyaktig og fra avstand. Med sanntids temperaturavlesninger og smarte funksjoner gir TP-Link-termometre fred i sjelen, spesielt når man tar vare på kjære. TP-Link-overvåkningskameraer tilbyr pålitelige overvåkningløsninger for å holde hjemmet eller bedriften sikkert. Med funksjoner som høyoppløselig videoopptak, nattsyn, bevegelsesdeteksjon og toveis lyd, gir disse kameraene en komplett sikkerhetsovervåkning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk