up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Utsalgssted elektronikk og datamaskiner

Utsalgssted elektronikk og datamaskiner

Finn et bredt utvalg av Utsalgssted-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Utsalgssted

Merkevarer av Utsalgssted

Hva er et POS system og hvordan fungerer det?

Et POS system er et system som gjør det mulig for deg å akseptere betalinger fra kundene dine og føre oversikt over salget. Prosessen høres enkel ut, men hele prosessen fungerer på forskjellige måter, avhengig av virksomheten din, om du har fysiske butikker, nettbutikker eller begge deler.

Hvordan fungerer et POS system?

• Prosessen starter når kunden bestemmer seg for å kjøpe et produkt eller en tjeneste. Når det gjelder en fysisk butikk, bruker salgsmedarbeideren en strekkodeskanner for å se på produktets pris.
• Deretter beregner POS systemet prisen på produktet, inkludert eventuell omsetningsavgift.
• Salgsmedarbeideren oppdaterer lagertellingen for å registrere at produktet er solgt.
• Til slutt bruker kundene debetkort, kredittkort, gavekort, lojalitetspoeng eller til og med kontanter for å foreta betalingen.
• Transaksjonen gjennom POS systemet er fullført. Deretter skriver salgsmedarbeideren ut den digitale kvitteringen.

Tilbehør

I dag er moderne POS systemer helt digitale, derfor trenger du alle de essensielle komponentene som er nødvendige for å drive systemet jevnt og perfekt. I et POS system kan tilbehøret variere fra eksterne kort, utvidelser, batterier, sensorer, skannere, beskyttere, USB skannerkabel og mye mer.

Forbruksvarer

Forbruksvarer er en nøkkeldel av salgsstedet, kassaapparatet eller periferiutstyr som er koblet til POS systemet. Du må bruke rekvisita av høy kvalitet for å sikre holdbarheten til utstyret ditt, som inkluderer blekkbånd, papirruller, blekkpatroner, etikettskriverbånd, skalaetiketter og etikettskriveretiketter strekkode og fraktetiketter.

Vise

Displayet er også en av de viktige delene av POS systemet som lar deg registrere tid, sted og relaterte detaljer for salget. Displayet eller skjermen brukes til å holde oversikt over salg på fysiske varer fra butikken din. Samsung , Philips , LG , Sony , Benq , Viewsonic , og iiyama er kjente produsenter som tilbyr POS systemer for bedrifter.

Skuffer

POS programvaresystemet som er koblet til pengeskuffene kan hjelpe deg med å spore når skuffen åpnes. Skuffen brukes til å oppbevare pengene inne mens salgstransaksjonene skjer i butikken. Den ansvarlige tar pengene og legger dem i skuffen og gir de kjøpte varene til kundene.

Betalingsterminaler

I POS systemet er betalingsterminalen det viktigste stadiet. En betalingsterminal er også kjent som en kredittkortterminal eller salgsterminal er en enhet som brukes til å foreta elektroniske pengeoverføringer og andre transaksjoner initiert på en terminal og rutet gjennom et nettverk.

Skrivere

POS systemet bruker printere som skriver ut salgskvitteringene som viser nøyaktig hva og når kunden har kjøpt varene og hvor mye de har betalt. Du bør få skriverne fra anerkjente selskaper slik at hele transaksjonen av salg kan gjøres problemfritt.

Skannere

Strekkodeskanner er en annen viktig del av POS systemet. En strekkodeskanner brukes til å lese produktdetaljer slik at du kan ringe det opp. Strekkodeleserne/skannerne er en rask måte å sjekke prisen på varene og andre detaljer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk