up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva bør jeg vite om blitsen til kameraer?

Kamerablits er et uunnværlig tilbehør for fotografer, da den gir ekstra lys under mørke forhold, samt gjør at du kan oppnå mer balanserte eksponeringer i dagslys. Dessuten er en kamerablits et svært effektivt kreativt verktøy som hjelper deg med å lage enestående og estetiske bilder. Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic og Fujifilm er de beste merkene som produserer kameraer og blitser av høy kvalitet.
Merk at den innebygde kamerablitsen kan gjøre en god jobb. Men hvis du ønsker å forbedre fotograferingsferdighetene dine, bør du absolutt få en ekstern blits. Denne veiledningen vil hjelpe deg å forstå de viktige aspektene ved blitskameraer. Ta et blikk;

Veiledende tall

Ledetall definerer megapikslene til kamerablitser og en av de viktige aspektene å vurdere. Et blits ledetall bestemmer i utgangspunktet hvor langt lyset når ved optimale kamerainnstillinger.

TTL

Enkelt sagt er TTL en automatisk blitsmodus. Manuell blitsmodus er alltid best for å balansere blitsen med de omgivende lysforholdene og ha mer kontroll. På den annen side er TTL avgjørende for fotografering når du ikke har tid til å stoppe og justere.

Tilting

Et tiltområde i Canon kamerablitsen definerer ganske enkelt hvor langt blitshodet roterer. Du bør sjekke at blitsen vipper opp for å sprette maksimalt til begge sider fordi dette er vinklene du vil bruke mest.

Trådløs kontroll

Den største fordelen med et Fujifilm blitskamera er at det ikke er festet til kameraet ditt. De fleste moderne og avanserte blitsenheter har innebygd trådløs funksjon innebygd, slik at du ikke trenger å bruke en adapter for å fotografere med blitsen utenfor kameraet.

clouse menu Lukk