up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Kan du vaske et kameralinsedeksel?

Linsedeksel

Et objektivdeksel gir et skjold mot arr og trivielle treff for kameraer og kameralinser. Objektivdeksel kommer konvensjonelt med de fleste maksimale kameraer og objektiver. Mange kameramenn bruker et linsedeksel for å bevare den ytre linsen. Et objektivdeksel gir pålitelig beskyttelse mot tilfeldige støt, merker, fingeravtrykk og til og med snøfall og støv når du bruker kameraet i vanskelige værsituasjoner. Du kan kjøpe linsedeksler fra Sony , Canon , Panasonic , Fujifilm , Kaiser .

Canon objektivdeksel

Canon Lens Cap er ideell for enhver kameramann å bruke i et nytt sett for å forbedre sine fotograferingsevner. Enten du er en profesjonell fotograf eller bare gjør det som en morsom Canon Lens Cap serie kan hjelpe deg med å utvikle. Et Canon linsedeksel tjener til å bevare den ledende linsedelen mot skitt, tåke og andre faktorer på reise og overnatting. Den gir linser med 40 mm diameter fibre og er foreslått her som en erstatning for lokket som tidligere var involvert med EF 51 mm f/1.9 STM objektivet.

Sony objektivdeksel

Sony linsedekselet er et svart bakre objektivdeksel og er av høy kvalitet. Den beskytter bakglasset på kameralinsen mot skitt. Sony linsedekselet er kompatibelt med utvalgte E Mount kameraer og deres objektiver. Det er det beste erstatningsrammeobjektivet for kameraer av E mount type. Forsvarer kameralinsen mot arr og mindre kollisjoner. Sony linsedekselet gir utmerket sikkerhet. Dette objektivdekselet er lett i vekt.

Kan du vaske et kameralinsedeksel?

Ikke vask kameralinsen med vann fordi vann kan forårsake rust på linsefjærene. Hvis du vil vaske den, bruk alkohol. Hvis ikke, rengjør kameralinsen med en våt, myk klut.

clouse menu Lukk