up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Xiaomi

Xiaomi

Avdelinger

Allt ( Xiaomi )

Om Xiaomi

Xiaomi er en kinesisk designer og en av de ledende produsentene av forbrukerteknologi, bærbare datamaskiner, programvare, mobiltelefoner og husholdningsapparater. Det er et multinasjonalt merke kjent som Xiaomi-teknologikorporasjonen og ble grunnlagt i 2010 i den velkjente byen Beijing. Xiaomi er rangert som den andre største produsenten av høykvalitets smarttelefoner basert på operativsystemet Android med et MIUI-grensesnitt. Bedriften kommer på toppen globalt på grunn av sine selvutviklede evner til å tilby et on-chip-mobilsystem. I dag leverer Xiaomi sine produkter til mer enn 80 land verden over. Merket er bestemt på å øke effektiviteten til sine produkter ved å innovere dem med moderne teknologi og tilby løsninger på hvert problem.
Det bredeste utvalget av forskjellige Xiaomi-produkter er tilgjengelig på Techinn. Først startet Xiaomi sin reise ved å lage mobilprogramvare, men etter det lanserte den sin aller første mobiltelefon. Siden da har merket fått topplasseringen i salg av flest telefoner i Kinas marked. MI-bokstavene som er tilstede i merkevarelogoen, står for Mobile Internet så vel som Mission Impossible på grunn av hindringene som kommer i veien for å starte dette merket som nesten virker umulig å møte disse utfordringene.

Hvorfor velge Xiaomi?

Xiaomi har blitt et fremste merke ved å tilby overlegen kvalitet og innovativ teknologi for å forbedre effektiviteten til sine produkter. Bedriften skaper fantastiske produkter mens de foreslår det mest rimelige prisnivået for å hjelpe alle med å nyte en bedre livsstil. Xiaomi-telefoner er elsket verden over for deres utmerkede design og unike funksjoner. Et spesielt MIUI-operativsystem kjører alle sine smarttelefoner, noe som gjør disse telefonene mest kompatible med Android-systemer. Et annet beste funksjon på disse mobilene er skjermen. De kommer også med et dual-core-system som tillater to sim-er på én mobil samtidig.
Merket lanserte også Xiaomi-nettbrett, som er de beste når det gjelder prissetting. Disse nettbrettene er perfekte for skole- eller collegeoppgaver, da de også kommer med en smart penn for å gjøre jobben enklere. I tillegg kan du også spille dine favorittspill på den med en fantastisk høyttaler og lang batterilevetid. For de siste moteplaggene tilbyr merket Xiaomi-smartklokke, som har mange avanserte funksjoner. Klokken kan dele mange ting, som hjertefrekvens og SpO2-overvåkning, flere treningsmoduser og GPS. Den har også mer enn 200 uransikter og støtter en innebygget funksjon for Android Alexa-modus som alltid vil være på skjermen.
Xiaomi-el-scooter er også en av de beste scooterne som er designet med enkelhet. Det klassiske designet med en kraftig motor for å forbedre ytelsen gjør turen mer komfortabel og raskere. Det er spesielt utformet for folk som ønsker en veldig lett, lettkjørt scooter med høy ytelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk