up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Acer

Acer

Allt ( Acer )

Märkesinformation för Acer

Grundad 1976 är Acer en global teknikföretag som är dedikerat till att bryta ned barriärer mellan människor och teknik. Med ett engagemang för innovation har Acer utvecklats till en ledande varumärke som är känt för sina innovativa produkter och lösningar. Acerres resa började i Taiwan, där en grupp visionärer sökte att överbrygga klyftan mellan människor och teknik. Under åren har företaget ständigt drivit gränserna för vad som är möjligt, och introducerat en mångfald av produkter som tillgodoser olika behov och preferenser. Acers dedikation till kundnöjdhet och teknisk utveckling har gjort det till ett välrenommerat namn inom den globala teknikindustrin. Acer fortsätter att vara en drivande kraft inom teknikindustrin, och levererar ständigt produkter som ger användare möjlighet att använda, inspirerar innovation och ansluter människor till möjligheterna i det digitala världen.

Möjliggöra anslutning genom att inspirera innovation

Acer-datorer är synonymt med tillförlitlighet och prestanda. Från släta allt-i-ett-skrivbord till kraftfulla arbetsstationer, erbjuder Acer ett diversifierat utbud för att möta kraven hos både professionella och lättanvändare. Acer-skärmar omdefinierar visuella upplevelser, och kombinerar avancerade skärmdisplaytekniker med sofistikerade utseenden. Oavsett om du är en spelare som söker höga uppdateringsfrekvenser eller en professionell som kräver färgkorrekthet, tillgodoser Acers skärmutbud olika behov. Krystalklara bilder, levande färger och ergonomiska design gör att Acer-skärmar sticker ut på marknaden. Acer-bärbara datorer är designade för produktivitet och underhållning på språng. Från ultraportabla modeller för affärsmän till högpresterande gaming-bärbara datorer, täcker Acers laptop-sortiment ett spektrum av användarbehov. Märkets engagemang för spelprestanda är uppenbart i Acers gaming-laptops och -skrivbord. Konstruerade för hastighet och prestanda, har dessa enheter kraftfulla grafiker, höga uppdateringsfrekvenser och avancerade kylsystem. Acers gaming-sortiment säkerställer en omfattande spelupplevelse för entusiaster och konkurrenskraftiga spelare. Acer-surfplattor kombinerar bärbarhet med funktionalitet. Idealiska för både arbete och spel, erbjuder dessa enheter en lättlösning för användare som hela tiden är på språng. Acer-surfplattor har slank design, responsiva pekskärmar och en rad appar för att förbättra produktivitet och underhållning. Acer-projektorer för liv till presentationer, filmer och spel med levande färger och skarpa bilder. Kompakta design, trådlösa förmågor och enkel installation gör att Acer-projektorer är mångsidiga och användarvänliga. För dem som söker det bästa av visuell klarhet, levererar Acer HD-projektorer otroliga bilder i hög upplösning. Acer HD-projektorer förenar Acers engagemang för att leverera toppklass visuella lösningar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga