Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

AMD

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för AMD
AMD är ett akronym för Advanced Micro Devices, Inc. Det är ett multinationellt företag som är beläget i Santa Clara County, Kalifornien - USA. Företaget producerar dator-elektronik, processorer och chips. AMD har effektivt tillgodosett behoven för dator-elektronik som har betjänat både företags- och konsumentmarknader på en helt ny nivå. AMD är känt för pris, prestanda och kraft. Deras processorer erbjuder utmärkt valuta för pengarna. AMD grafikteknik är oöverträffad och det är det perfekta valet för att få en kraftfull processor.
Företaget har skapat sig en nisch med sina AMD grafikkort och AMD processorer, konsekvent pressande gränserna för prestanda och effektivitet.

AMD grafikkort har fått brett erkännande för sin robusta kapacitet, som levererar fantastisk visuell upplevelse och sömlösa spelupplevelser. Med fokus på avancerad grafikteknik har AMD blivit det självklara valet för både spelare och professionella. Radeon-serien, i synnerhet, visar på styrkan hos AMD grafikkort, och erbjuder ett spektrum av alternativ för att tillgodose olika användares behov.
På området för beräkningskraft har AMD processorer gjort en betydande påverkan. Ryzen-serien, en flaggskepps linje av CPU:er, har omdefinierat förväntningarna på prestanda och multitasking-kapacitet. AMD processorer firas för sin effektivitet, vilket gör dem lämpliga för en rad applikationer, från spel till innehållsskapande.
För budgetmedvetna konsumenter kan det vara smart att undersöka möjligheterna med AMD processorer som renoverats. AMD processorer erbjuder en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa på prestanda. Dessa processorer genomgår rigorösa tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller de höga standarder som är förknippade med AMD varumärket.
AMDs åtagande sträcker sig bortom enskilda komponenter för att omfatta hela system. AMD dator-komponenter, inklusive moderkort och GPU:er, är utformade för att fungera sömlöst tillsammans och främja en holistisk datorupplevelse. Denna integration gör det möjligt för användare att bygga kraftfulla system som är anpassade efter deras specifika behov.
AMDs inflytande inom teknikvärlden är uppenbart genom deras AMD grafikkort, AMD processorer, och AMD dator-komponenter. Ryzen-serien har blivit synonymt med högpresterande datorer, och tillgängligheten av renoverade alternativ utökar ytterligare tillgängligheten av AMD teknologi. Medan branschen utvecklas fortsätter AMD att vara i framkant, pressa gränserna för innovation och befästa sin position som ett ledande varumärke inom dator-hårdvara.