up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED

Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED

Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED

plus
Aoc

Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED

Produktbeskrivning Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED

AOC har ett tilltalande utseende med 3-sidigt ramlös design och ett flexibelt, robust stativ med flera ergonomiska alternativ. Den 27 tums IPS-panelen ger skarpa och livliga bilder som täcker 90% av NTSC och 100% av sRGB-färgutrymmet. Utmärkt med färg enhetlighet och färg noggrannhet. Förutom de breda synvinklarna upp till 178 °, stöder den ergonomiska basen 5 ° / 25 ° lutning, 165 ° / 165 ° svängbar, 130 mm höjdjustering och svängningsförmåga (90 °), vilket garanterar arbetskomfort i alla inställningar . Dess HDMI-, VGA- och DisplayPort-ingångar erbjuder olika anslutningsalternativ. Användare som tillbringar långa timmar framför en bildskärm kommer att bli lättade med Flicker Free-tekniken som minskar flimmeren genom att reglera bakgrundsbelysning med ett DC-system, och läget Blue Blue Light reducerar det skadliga korta våglängdsblått ljuset. De energieffektiva är också certifierade med miljömärkningar som Energy Star, EPEAT och TCO. Den är utrustad med en Off Timer som stänger av monitorn efter en viss tid och ett Eco-läge som anpassar skärmen för olika typer av innehåll (Text / Internet / Spel / Film / Sport) för att minska energiförbrukningen. Inbyggda högtalare eliminerar röran som orsakas av externa högtalare och kablar. USB 3.0-anslutningar på monitorn gör det lätt att nå anslutningar för olika kringutrustning.
27 tums professionell HD-skärm med ergonomiskt stativ och USB-nav:
Den 27 tums Full HD IPS-panelen på I2790PQU erbjuder stor färgnoggrannhet och färgstäckning. Den kombinerar en vacker 3-sidig ramlös design med en ergonomisk bas och USB 3.0-anslutningar.
Funktioner:
Integrerade högtalare:
Inbyggda högtalare gör det enkelt att komma ikapp med familj, vänner och kollegor. För filmer, musik, spel och mer kommer du att njuta av ljud av hög kvalitet utan besväret med att ansluta externa högtalare.
Höjdjusterbart stativ:
Vi bryr oss om ditt välbefinnande. Därför erbjuder denna skärm alternativ för höjdjustering, som hjälper dig att hitta din perfekta hållning när du arbetar, spelar eller tittar på videor. Att anpassa din AOC-monitor till dina behov hjälper dig inte bara att minska tröttheten och hålla din kropp frisk. I slutändan låter det dig och ditt team uppnå bättre resultat vad du än gör.
Flimmerfria:
AOC Flicker Free Technology använder en DC (Direct Current) bakgrundsbelysningspanel, vilket minskar flimrande ljusnivåer. Med ögonspänning och trötthet absolut minimerad, känn dig fri att njuta av de långa, intensiva spelövningarna i komfort!
IPS-panel:
Oavsett om du tittar på foton, videor, en magasinlayout i InDesign eller spelar ditt favoritspel - vi vill att ditt innehåll ska se utmärkt utifrån vilken vinkel du ser det. Därför kommer den här skärmen med en avancerad IPS-panel, som ger lysande färger och erbjuder breda vinklar. På detta sätt ser bilder alltid utmärkta och exakta, oavsett från vilken vinkel du - eller dina vänner och medarbetare som sitter eller står bredvid dig - tittar på skärmen.
Frameless Design:
3 Sidor, framlös bildskärm på skärmen låter användaren fokusera på den livliga skärmen, och åskådarna kommer att njuta av det eleganta och moderna utseendet från alla vinklar.
Brett färgutbud:
När du tycker om foton, videor eller spel, vill vi att skärminnehållet ska se så livligt ut som möjligt. Därför kommer den här skärmen med Wide Color Gamut-teknik, vilket innebär att den kan visa mycket fler färger än konventionella bildskärmar. Detta uppnås genom en speciell hårdvarulösning, inte genom bara programjusteringar. Resultatet: livliga bilder med fina detaljer som blir synliga tack vare den bredare färgpaletten.
Specifikationer:
Allmän:
Produktlinje: Pro-linje
Serie: 90-serien
Kanal: B2B
Klassificering: Hero
Avsnitt: Affär
Lanseringsdatum: 23 06 2017
Skärm:
Bildskärmens storlek: 27 tum
Upplösning: 1920x1080 PX
Uppdateringsfrekvens: 60Hz
Svarstid: 4 ms
Paneltyp: IPS
Lågblått ljus: Ja
Bakgrundsbelysning: WLED
FlickerFree: Ja
Bildförhållande: 16: 9
Ljusstyrka: 250
Kontrast (dynamisk): 100M: 1
Kontrast (statisk): 1000: 1
Pixelhöjd: 0,3114
Aktiv skärmyta: 597,89x336,31 mm
Visningsvinkel (CR10): 178/178 º
Färger: 16,7 miljoner
Bezel-typ: Gränslös
Skanningsfrekvens: 30k 83kHz / 50 76Hz
OSD-språk: EN, FR, ES, PT, DE, IT, NL, SE, FI, PL, CZ, RU, KR, CN (T), CN (S), JP
Hårt glas: 3H
anslutningar:
Signalingång: HDMI 1,4 x 1, VGA, DisplayPort 1,2 x 1
Visa portversion: 1.2
USB: Ja
USB-ingång: USB 3.0 x 4
Signalingång: HDMI 1,4 x 1, DisplayPort 1,2 x 1, VGA
USB Hub: Ja
USB-uttag: 4
Ljudutgång: hörlurar ut (3,5 mm)
Högtalare: 2 B x 2
Högtalarkraft: 3 watt
Funktioner:
Ramlös design: Ja
Höjdjustering: Ja
Högtalare: Ja
Vad finns i boxen:
HDMI-kabel: 1,8 m
VGA-kabel: 1,8 m
Displayport-kabel: 1,8 m
Hållbarhet:
RoHS: Ja
Ergonomi:
Pivot: Ja
Vridbart: 165/165 °
Tilt: 5/25 °
Ergonomisk höjdmängd: 130 mm
Basborttagning: Ja
Vesa: 100x100
Kraft:
Strömförsörjning: Internt
Strömkälla: 100 240V 50 / 60Hz
Energiklass: A +
Strömförbrukning på: 22 watt
Strömförbrukning av: 0,5 watt
Strömförbrukning Standy: 0,5 watt
Mått:
Produktmål inkl bas mm x mm x mm: 612,6x529x199,7 mm
Kartongmått mm x mm x mm: 703x468x226 mm
Nettovikt exkl. Paket kg: 5,8 kg
Bruttovikt inkl paket kg: 8,37 kg
förordningar:
TUV GS: Ja
CE: Ja
FCC: Ja
Gost: Ja
ISPO-certifierad produktion: Ja
Rohs kompatibel: Ja


techinn är vi dedikerade till att skapa elektronik och datorerprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED? Då har du hittat rätt, för att på techinn i Gamingkatalogen och under Monitorerkategorin, erbjuder vi elektronik och datorerprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Aoc Spelmonitor I2790PQU/BT LCD Pro Line 27´´ Full HD WLED

Färg
Svart
Rekommenderad Användning
spel
Skärmtyp
LCD
Anslutningar
HDMI
VGA
Upplösning
Full HD
Tum
24.0-27.9
uppdateringsfrekvens
50-60 HZ

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up