up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter

plus
Apple

Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter

45W MagSafe 2 strömadapter har en magnetisk likströmskontakt så om någon skulle snubbla över den kopplas sladden oskadligt ut och din MacBook Air förblir säkert. Det hjälper också till att förhindra fläck eller försvagning av kablar över tid. Dessutom hjälper den magnetiska likströmmen att leda kontakten till systemet för en snabb och säker anslutning.
FUNKTIONER:
När anslutningen är säker tänds en lysdiode placerad i DC-kontaktens huvud; ett bärnstensljus låter dig veta att din bärbara dator laddas, medan ett grönt ljus säger att du har en full laddning. En nätkabel levereras med adaptern för maximal sladdlängd, medan nätväggadaptern (också medföljer) ger dig ett ännu enklare och mer kompakt sätt att resa.
Adaptern är utformad för att vara den perfekta resekompanjen och har en smart design som gör att DC-kabeln kan lindas snyggt runt sig själv för enkel kabellagring.
Denna nätadapter laddar litiumpolymerbatteriet medan systemet är av, på eller i viloläge. Det driver också systemet om du väljer att använda utan batteri.
Kompatibel endast med MacBook Air med MagSafe 2 kraftport.


Välkommen till vårt Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter specialerbjudande. På techinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras elektronik och datorerutrustning, men också expertinformation på elektronik och datorerprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Laddare.

Funktioner Apple 45W MagSafe 2 Power Adapter

Färg
Vit
Kompatibilitet
MacBook

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up