up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

plus
Apple

Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

85W MagSafe 2 strömadapter har en magnetisk DC-kontakt så att om någon går över den kopplar ledningen oskadligt ut och MacBook Pro förblir säkert. Det hjälper också till att förhindra fläck eller försvagning av kablar över tid. Dessutom hjälper den magnetiska likströmmen att leda kontakten till systemet för en snabb och säker anslutning.
När anslutningen är säker tänds en lysdiode placerad i DC-kontaktens huvud; ett bärnstensljus låter dig veta att din bärbara dator laddas, medan en grön lampa säger att du har full laddning. En nätkabel är försedd med adaptern för maximal ledningslängd, medan nätväggadaptern (också medföljer) ger dig ett ännu enklare och mer kompakt sätt att resa.
FUNKTIONER:
Adaptern är utformad för att vara den perfekta resekompanjen och har en smart design som gör att DC-kabeln kan lindas snyggt runt sig själv för enkel kabellagring.
Denna strömadapter laddar litiumpolymerbatteriet medan systemet är av, på eller i viloläge. Det driver också systemet om du väljer att använda utan batteri.
Kompatibel med MacBook Pro med Retina-skärm.
Att veta vilken specifik Mac-modell du har är viktigt. Om du kör OS X Lion (10.7) eller senare, gå till "" -menyn längst upp till vänster på skärmen, välj "Om den här Macen" och klicka sedan på "Mer information ..." -knappen. Din Mac-modell och generation kommer att visas.
Om du kör en tidigare version av OS X kan du ange ditt serienummer här för att ta reda på vilken modell du har.


Hitta Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter i lager till bästa pris. Kolla också in våra Datorer reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Laddareprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos techinn.

Funktioner Apple 85W Magsafe 2 Power Adapter

Färg
Vit
Kompatibilitet
MacBook

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up