up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple IPad Air 4Th Generation Smart Folio

plus
Apple

Apple IPad Air 4Th Generation Smart Folio

Produktbeskrivning Apple IPad Air 4Th Generation Smart Folio

Smart Folio för iPad Air är tillverkad av ett enda stycke polyuretan för att skydda fram- och baksidan av din enhet. Den väcker automatiskt din iPad när den öppnas och försätter den i viloläge när den stängs. Du kan enkelt vika ihop Smart Folio i olika positioner för att skapa ett stativ för att läsa, titta, skriva eller ringa FaceTime-samtal.


Vad finns i boxen:

Smart Folio
Ta del av våra erbjudanden från Apple IPad Air 4Th Generation Smart Folio. I vår online elektronik och datorerbutik, på techinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa elektronik och datorerutrustningen. Du kan också besöka andra elektronik och datorerkategorier och hitta produkter från märket Apple till bästa pris.

Funktioner Apple IPad Air 4Th Generation Smart Folio

Färg
Rosa
Kompatibilitet
Ipad
Typ av lock
ansikte dubbla kuvert

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up