up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple IPad Pro 12.9´´ Smart

plus
Apple

Apple IPad Pro 12.9´´ Smart

Produktbeskrivning Apple IPad Pro 12.9´´ Smart

Smart Folio för iPad Pro är tillverkad av en enda bit polyuretan för att skydda framsidan och baksidan av din enhet. Den väcker automatiskt din iPad Pro när den öppnas och sätter den i vila när den är stängd. Du kan enkelt fälla Smart Folio till olika positioner för att skapa ett stativ för läsning, visning, skrivning eller för att ringa FaceTime-samtal.

Vad finns i boxen:
Smart Folio


Apple IPad Pro 12.9´´ Smart är perfekt för att komplettera din elektronik och datorerutrustning. I vår onlinebutik techinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på techinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online elektronik och datorerbutik hitta andra elektronik och datorerprodukter som kompletterar Apple IPad Pro 12.9´´ Smart.

Funktioner Apple IPad Pro 12.9´´ Smart

Färg
Vit
Kompatibilitet
Ipad
Typ av lock
ansikte dubbla kuvert

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up