up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Apple IPhone 11 Pro Max Case

plus
Apple

Apple IPhone 11 Pro Max Case

Produktbeskrivning Apple IPhone 11 Pro Max Case

Tunt, lätt och lätt att greppa - detta Apple-designade fodral visar upp den lysande färgade ytan på iPhone 11 Pro Max samtidigt som det ger extra skydd.
FUNKTIONER:
IPhone 11 Clear Case är tillverkad av en blandning av optiskt tydligt polykarbonat och flexibla TPU-material och ger en solid och bekväm känsla. Baksidan är utformad för att vara robust, medan sidorna är gjorda av ett mjukare, mer flexibelt material som passar över knapparna för ett bättre grepp. Och när det är dags att ladda trådlöst, kan du bara lämna ärendet på och ställa in din iPhone på din Qi-certifierade laddare.
På ytan har en skrapbeständig beläggning applicerats både på insidan och utsidan. Och alla material och beläggningar är optimerade för att förhindra gulning över tid.
Liksom alla Apple-designade fodral genomgår det tusentals timmar med testning under hela design- och tillverkningsprocessen. Så det ser inte bara bra ut, det är byggt för att skydda din iPhone från repor och droppar.


techinn är vi dedikerade till att skapa elektronik och datorerprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Apple IPhone 11 Pro Max Case? Då har du hittat rätt, för att på techinn i Telefonikatalogen och under Väskor och fodralkategorin, erbjuder vi elektronik och datorerprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Apple IPhone 11 Pro Max Case

Färg
Durchsichtig
Kompatibilitet
Iphone
Typ av lock
Fall

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

-

Och mycket billigt

-

Den här mobiltelefonen är väldigt bra för jag vet inte

Jag vill ha den här telefonen

-

Jag vill ha den här telefonen så att jag kan göra något slags arbete

Pris

-

Pris

Pris

-

Pris

Väldigt coolt

-

5

Bra användbarhet

-

Mycket vacker och enkel att använda.

Mycket bra

-

Mobiltelefoner mycket bra

Vi får se

-

Jag skulle vilja köpa en billigare iPhone

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up