up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

plus
Apple

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Produktbeskrivning Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Dessa Apple-designade fodral passar tätt över din iPhone-kurvor utan att lägga till bulk. De är tillverkade av speciellt garvade och färdiga europeiska läder, så utsidan känns mjuk vid beröringen och utvecklar en naturlig patina över tid. De bearbetade aluminiumknapparna matchar finishen på ditt läderfodral, medan en mikrofiberfoder inuti skyddar din iPhone. Och du kan hålla den på hela tiden, även när du laddar iPhone 8 Plus trådlöst.
FUNKTIONER:
iPhone 8 Plus / 7 Plus läderfodral
Kompatibilitet:
iPhone-modeller
iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus


Vänta inte längre utan köp Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case! På techinn har alla våra Telefoniprodukter full tillverkargaranti från märket Apple. När du köper i vår elektronik och datorerbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår elektronik och datorer community. Gör din beställning nu och få Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case så snart som möjligt hem till dig.

Funktioner Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Färg
Brun
Kompatibilitet
Iphone
Typ av lock
Läderfodral

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up