up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

plus
Apple

Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Produktbeskrivning Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Dessa Apple-designade fodral passar tätt över din iPhone-kurvor utan att lägga till bulk. De är tillverkade av speciellt garvade och färdiga franska läder, så utsidan känns mjuk vid beröringen och utvecklar en naturlig patina över tid. De bearbetade aluminiumknapparna matchar finishen på ditt läderfodral, medan en mikrofiberfoder inuti skyddar din iPhone. Och du kan hålla den på hela tiden, även när du laddar iPhone 8 Plus trådlöst.
FUNKTIONER:
iPhone-modeller
iPhone 8 Plus
iPhone 7 Plus


Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case har den officiella Apple tillverkargarantin. Som en officiell Appleåterförsäljare, är alla våra elektronik och datorervaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På techinn, är vi dedikerade till att välja Telefoniprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Väskor och fodralvaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Apple IPhone 7 Plus/8 Plus Leather Case

Färg
Blå
Kompatibilitet
Iphone
Typ av lock
Läderfodral

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up