up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple Läsplatta IPad Pro 8GB/256GB 11´´ WiFi

plus
Apple

Apple Läsplatta IPad Pro 8GB/256GB 11´´ WiFi

Produktbeskrivning Apple Läsplatta IPad Pro 8GB/256GB 11´´ WiFi

Funktioner:

Mind blowing prestanda
XDR. Flytande näthinnan till det yttersta
Supersnabba datahastigheter

IPad Pro och M1. Kraftpar:
Med M1 är iPad Pro den snabbaste enheten i sitt slag. Den är utformad för att dra full nytta av prestanda på nästa nivå och anpassad teknik som den avancerade bildsignalprocessorn och enhetlig minnesarkitektur för M1. Och med den otroliga effektiviteten hos M1 är iPad Pro fortfarande tunn och lätt med batteriets livslängd hela dagen, vilket gör den lika bärbar som den är kraftfull.

Snabbare prestanda och grafik.
Den 8-kärniga processorn i M1 ger upp till 50 procent snabbare prestanda. Och M1 har en 8-kärnig GPU i en egen klass, vilket ger upp till 40 procent snabbare grafikprestanda till iPad Pro. Så du kan bygga invecklade AR-modeller, spela spel med grafik i konsolkvalitet med hög bildhastighet och mer.

Lätt i ögonen. Lätt att bära:
Flytande näthinneskärm på 11-tums ipad pro är inte bara underbar och bärbar, den har också otroligt avancerad teknik. som marknadsföring, äkta ton, p3 bred färg och extremt låg reflektionsförmåga, vilket gör att allt känns lyhörd och ser fantastiskt ut.

Wi ‑ Fi 6:
Snabba trådlösa anslutningar är avgörande för att få saker gjorda. med wi-fi 6, var säker på att du har den snabbaste wi-fi som finns tillgänglig.

Ultra Bred kamera med Center Stage:
IPad pro har en ny ultrabred kamera med en 12mp-sensor och ett 122 graders synfält, vilket gör den perfekt för ansiktsbehandling och den nya mittfunktionen. det är också bra för episka porträttläges selfies. och det fungerar med truedepth-kameran för att låsa upp ipad pro säkert med ansikts-id.

Center Stage:
Den helt nya mittfasen använder den extremt breda kameran och maskininlärning för att ändra hur du deltar i videosamtal. när du rör dig rör dig den automatiskt för att hålla dig centrerad i ramen. när andra går med eller lämnar samtalet expanderar eller zoomar vyn in. center stage fungerar med facetime och andra videokonferensappar för en ännu mer engagerande upplevelse.

Pro-kameror:
Breda och extremt breda kameror hjälper dig att fånga det perfekta fotot eller videon, eller till och med ställa in en filmkamera med flera kameror. och med den kraftigare ispen i m1-chipet har ipad pro nu smart hdr 3.

LiDAR:
Lidarskannern mäter hur lång tid det tar ljus att reflektera tillbaka från föremål, så att den kan skapa en djupkarta över vilket utrymme du befinner dig i och låsa upp uppslukande arupplevelser. och det fungerar med den kraftfulla ispen för att mer exakt fokusera bilder och videor i förhållanden med svagt ljus och minska inspelningstiden.

Blixt. En hamn som är redo att mullra:
För kraftfulla kreativa arbetsflöden. nu med åskan är detta den snabbaste och mest mångsidiga porten någonsin på ipad. den fungerar med befintliga usb-c-kontakter och öppnar ett omfattande ekosystem med högpresterande tillbehör för ipad pro - som snabb extern lagring, skärmar och dockningsstationer. överföra stora tillgångar eller till och med köra pro display xdr med full 6k-upplösning.

IPadOS. Smidigt operativsystem:
Lätt att använda. Unik iPad. iPadOS bygger på samma kraftfulla grund som iOS, samtidigt som de erbjuder distinkta upplevelser designade för iPad-funktionerna. Multitask enkelt med beröring eller navigera i systemet med en styrplatta. Och med iPadOS 14 kan du göra ännu mer, som att kopiera och klistra in handskrivna anteckningar som text och skriva i vilket textfält som helst med Scribble.


Specifikationer:

Display diagonal: 11´´,
Skärmupplösning: 2388 x 1668 pixlar,
Displayteknik: LED. Intern lagringskapacitet: 256 GB.
Processorfamilj: Apple M,
Processormodell: M1. Internt minne: 8 GB.
Bakre kameraupplösning (numerisk): 12 MP,
Bakre kameratyp: Dubbel kamera,
Frontkameraupplösning (numerisk): 12 MP, Frontkamera.
Högsta Wi Fi-standard: Wi Fi 6 (802.11ax).
Vikt: 466 g.
Operativsystem installerat: iPadOS 14.
Om du är intresserad av Apple Läsplatta IPad Pro 8GB/256GB 11´´ WiFi, upptäck då också andra elektronik och datorerprodukter relaterade till Apple i Surfplattor-ereadersavdelningen och kika in i Tabletteskatalogen. Dessutom, när du handlar på techinn, din elektronik och datorerbutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner Apple Läsplatta IPad Pro 8GB/256GB 11´´ WiFi

Färg
Silver
Rekommenderad Användning
Profesional
Lagring
256 GB
Operativsystem
iOS
Batterier
7001-8000 mAh
Anslutningar
USB-C
Anslutning
Wi-Fi
GPS
Bluetooth
NFC
Tum
11.0-11.4
Produktens utseende
Ny

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up