up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

plus
Apple

Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

MagSafe till MagSafe 2-omvandlaren låter dig använda MagSafe-anslutningen på din LED Cinema Display, Thunderbolt Display eller MagSafe Power Adapter för att ladda din MagSafe 2-utrustade Mac-dator.
FUNKTIONER:
Apple MagSafe till MagSafe 2 Converter
Systemkrav:
Kompatibilitet: 24 tums Apple LED Cinema Display
27 tums Apple LED Cinema Display
Apple Thunderbolt Display
Apple 45W MagSafe strömadapter
Apple 85W MagSafe strömadapter
MacBook Pro med Retina-display
MacBook Air med MagSafe 2 kraftport


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på elektronik och datorerutrustning, upptäck techinn. Som officiell Appleåterförsäljare, har alla våra elektronik och datorerprodukter full tillverkargaranti av Apple. Välj en av våra Kablarkategorier och upptäck alla våra Kablarprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter funktioner?

Funktioner Apple MagSafe To MagSafe 2 Converter

Färg
Vit
Anslutningar
MagSafe

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up