up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

plus
Apple

Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Produktbeskrivning Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Magic Keyboard kombinerar en elegant design med ett inbyggt uppladdningsbart batteri och förbättrade nyckelfunktioner. Med en stabil saxmekanism under varje tangent, såväl som optimerad tangentresa och en låg profil, ger Magic Keyboard en anmärkningsvärt bekväm och exakt skrivupplevelse. Det paras automatiskt med din Mac, så att du kan komma igång direkt. Och batteriet är otroligt långvarigt - det kommer att driva tangentbordet i ungefär en månad eller mer mellan laddningarna.1
FUNKTIONER:
Magiskt tangentbord: Lightning to USB-kabel
Storlek och vikt:
Höjd: 0,41–0,09 tum (0,16–0,43 tum)
Bredd: 27,9 cm (10,98 tum)
Djup: 11,49 cm
Vikt: 0,21 kg (0,51 pund)
Allmän:
Multimedieknappar
Anslutningar och utvidgning:
Blåtand
Blixtnedgång
Trådlös


elektronik och datorer butiken, techinn, kan du hitta olika storlekar på Apple Trådlöst Tangentbord Magic och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Apple Trådlöst Tangentbord Magic som kategorin Kringutrustningar från vår elektronik och datorerbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående elektronik och datorerutrustning och även Apple Trådlöst Tangentbord Magic omdömen.

Funktioner Apple Trådlöst Tangentbord Magic

Färg
Silver
Produkttyp
Tangentbord
Drag
Trådlös
Tangentbordsspråk
Spanska

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up