up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Apple

Smartphones

Smartphones

Smartwatches

Smartwatches

Bärbara datorer

Bärbara datorer

Tabletter

Tabletter

Hörlurar

Hörlurar

Stationära datorer

Stationära datorer

Kategorier

Datorer

Elektricitet och Hemautomation

Kablar

Kringutrustningar

Sport

Surfplattor-Ereaders

Telefoni

TV-Ljud

Allt( Apple )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Apple

Apple Inc. är ett amerikanskt teknikföretag som har omdefinierat den globala landskapet med sina innovativa produkter och tjänster. Grundat 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne, Apple startade som en datorföretag i ett garage i Cupertino, Kalifornien. Från sina beskedliga början har företaget förvandlats till en av världens ledande teknikkoncerner, känd för sina avancerade design, användarvänliga gränssnitt och sömlös integration av mjukvara och hårdvara. Tillsammans med iPhone Apple introducerade App Store, som ger användarna ett omfattande ekosystem av applikationer för olika ändamål. Apple presenterade iPad 2010 och fortsätter sin innovativa tekniker genom att omvandla tabletmarknaden. Företagets engagemang för en slimmad design och exceptionell användarupplevelse har gett det ett dedikerat fanskap världen över. Apple har också varit i framkant av hållbarhetsinitiativ, med målet att vara koldioxidneutral i sina globala korporativa verksamheter till 2030 och uppmuntra sina leverantörer att övergå till förnybar energi. Apple Inc. har spelat en avgörande roll för att forma tekniklandskapet över åren. Apple fortsätter att omdefiniera gränserna för innovation, fångar användare världen över med sitt engagemang för kvalitet, design och användarupplevelse.

Innovating the World, One Product at a Time with Apple

Apple-smartphones, känd som iPhones, har blivit ikoniska enheter som kombinerar design, prestanda och avancerad teknik. iPhone har högupplösta skärmar, kraftfulla processorer och ett intuitivt operativsystem (iOS) som möjliggör sömlös integration med andra Apple-produkter. Apple-smartwatches, märkta som Apple Watch, har förändrat den bärbara teknikmarknaden. Dessa slanka och sofistikerade armbandsur erbjuder ett antal hälso- och träningsspårningsfunktioner, inklusive hjärtfrekvensövervakning, ECG-mätningar och sömnspårning. Utöver hälsa och fitness fungerar Apple Watch som en utvidgning av iPhone, vilket möjliggör för användarna att ta emot anmälningar, göra samtal och interagera med olika appar direkt från sina handleder. Apples utbud av bärbara datorer, kända som MacBook Air och MacBook Pro, är kända för sin eleganta design, utmärkta kvalitet och kraftfulla prestanda. Med funktioner som Retina-skärm, Force Touch-styrplatta och macOS-operativsystem, Apple-laptops tillgodoser kreativa proffs, studenter och vardagliga användare. IMac och Mac Pro är Apples skrivbordserbjudanden, som riktar sig till kreativa proffs och power users. IMac har en all-in-one-design, med högupplösta skärmar och kraftfull hårdvara inbyggd i skärmen. Apple-möss och tangentbord är perfekta på grund av sin kompakta design och sömlösa funktionalitet. Magic Mouse och Magic Keyboard har trådlös anslutning och sömlös integration med Apple-enheter, vilket ger användarna en mjuk och effektiv användarupplevelse. Apple-högtalare, inklusive HomePod och HomePod mini, erbjuder high-fidelity-ljud och integreras sömlöst med Apple-ekosystemet. Dessa smarta Apple-högtalare kan styras med röstkommandon via Siri och kan användas för att spela musik, ställa in påminnelser, styra smarta hemmaenheter och mer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga