up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Be quiet Tornlåda Silent Base 601

Be quiet Tornlåda Silent Base 601

plus
Be quiet

Be Quiet Tornlåda Silent Base 601

Produktbeskrivning Be quiet Tornlåda Silent Base 601

Var tyst! Silent Base 601 Orange ger den perfekta kombinationen av maximal tystnad och en utmärkt användbarhet för anmärkningsvärt tysta konfigurationer.

Minimera buller och maximera luftströmmen:
Luftintagen på framsidan ger maximal tystnad med en konstant luftgenomsläpplighet. De specialdesignade ventilationsöppningarna omdirigerar den inflödande luften två gånger för att minska luftburet buller

Extra tjock isolering för maximal stabilitet och tystnad:
Framsidan, ovansidan och sidorna är utrustade med extra tjocka dämpmattor på 10 mm, vilket ger maximal stabilitet och enastående dämpningsfunktioner. Det frikopplade PSU-fästet och hårddiskburarna minimerar också vibrationer. Helmetallkroppen ger stabilitet för fodralet och förbättrar dess haptik.

Viskande tyst drift:
Två förinstallerade Pure Wings 2 140 mm fläktar med luftflödesoptimerade fläktblad säkerställer ett perfekt luftflöde och fast kylning. Den integrerade 3-stegsfläktstyrningen passar upp till tre fläktar.

Erbjuder en snygg inredning:
PSU-höljet täcker perfekt kablarna, PSU och innehåller en dubbel hårddiskbur. Täckplattorna är löstagbara separat för att installera en 120 mm fläkt på toppen. Med det lilla locket fristående kan en 360 mm radiator installeras på framsidan. Med PSU-fästet kan strömförsörjningsenheten enkelt installeras bakifrån.

Enkel åtkomst för alla typer av modifieringar:
De avancerade sidopanelerna har ett monteringssystem med tryckknappar för säker och användarvänlig demontering. Genom att trycka in tryckknapparna frigör låsmekanismen den övre delen av sidopanelen och den svävar säkert tills den tas bort manuellt. Utmärkt användbarhet för snabb och enkel åtkomst till fodralets inre.

Designad för alla typer av avancerad hårdvara:
Trots sin kompakta design ger Silent Base 601 generösa dimensioner och utskärningar även för installation av ett E ATX-moderkort. Det smarta arrangemanget av komponenter gör att flera grafikkort och stora kylare passar in bra.

Optimerad för vattenkylda system:
Med sin optimerade design är Silent Base 601 det perfekta fodralet för vattenkylning. Radiatorer upp till 360 mm kan installeras på fram-, topp- och baksidan. Med hjälp av de löstagbara fästena kan radiatorerna installeras mycket snabbt och enkelt på toppen.


Funktioner:

Ljuddämpande ventiler ger utmärkt luftgenomsläpplighet med maximal tystnad
Extra tjocka isoleringsmattor på 10 mm fram, upp och på sidorna
Två förinstallerade Pure Wings 2 140 mm fläktar
3-stegs fläktstyrning passar upp till tre fläktar
PSU-höljet ger en snygg inredning
Redo för radiatorer upp till 360 mm


Specifikationer:

PSU-formfaktor: ATX PS / 2
Moderkortets kompatibilitet: E ATX / ATX / M ATX / Mini ITX
Fallstorlek exkl. stativ (L x B x H), (mm): 532 x 240 x 481
Installation av moderkort med bakplatta: ✓
Lådstorlek inkl. stativ (L x B x H), (mm): 532 x 240 x 514
Mått sidopanelfönster (L x B), (mm): 440 x 498
Vikt (kg): 10,49
USB 2.0: 1
USB 3.2 Gen.1: 2
USB 3.2 Gen.2 Typ C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Expansionsplatser: 7 + 2
Fläktmonteringsplatser: Fram / Bak / Topp / PSU-hölje
Qi-laddare / Snabbladdningsalternativ:Köp dina favorit Komponentermodeller och njut av elektronik och datorer. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Be quiet Tornlåda Silent Base 601. Om du har några frågor angående ditt köp av Be quiet Tornlåda Silent Base 601, kontakta vårt professionella elektronik och datorerteam via telefon eller email.

Funktioner Be quiet Tornlåda Silent Base 601

Färg
Svart
Formfaktor
Extended ATX
ATX
Micro ATX
Mini ITX

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up