up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Beko

Beko

Allt ( Beko )

Märkesinformation för Beko

På marknaden för hushållsapparater har ett namn stått sig testet av tid, konsekvent levererande kvalitet och innovation till hem runt om i världen - Beko. Med en historia som sträcker sig över sju decennier har Beko blivit synonymt med pålitlighet och effektivitet. Denna turkiska märke, grundat 1955, har etablerat sig som ett vedertaget namn, och har konsekvent utvecklats för att möta de förändrade behoven hos moderna hushåll. Deras engagemang för hållbarhet är tydligt i de energieffektiva designen av deras apparater, vilket minskar både miljöpåverkan och energikostnader. Med en global närvaro och en dedikation till kvalitet har Beko vunnit förtroendet från miljontals kunder världen över.
Beko´s resa från sina enkla början i Turkiet till sin status som en global ledare inom hushållsapparater är ett vittnesbörd om deras dedikation till innovation, kvalitet och kundnöjdhet. Oavsett om det är en tvättmaskin, diskmaskin, kyl-frys, tvätt-tork, spis eller mikrovågsugn, fortsätter Beko att förenkla och förbättra liv för hushåll överallt. Välj Beko för en pålitlig och effektiv upplevelse med hushållsapparater.

Beko är en arv av excellence

Beko tvättmaskiner har revolutionerat vår tvättning. Kända för sin kantteknik och energieffektivitet, Beko tvättmaskiner erbjuder olika kapacitet och funktioner för att passa varje hushålls behov. Säg adjö till besväret med att diska för hand med Beko diskmaskiner. Dessa apparater är utformade för att ge skenande rent resultat medan du sparar vatten och energi. Med justerbara hyllor och flera diskprogram, gör Beko diskmaskiner köksstädningen enkelt. Beko kyl-frysar är konstruerade för att hålla din mat fräsch längre. Deras innovativa kylteknologi bibehåller ideala förvaringstemperaturer, och funktioner som frostfritt läge och flerzonfack ger både bekvämlighet och flexibilitet för förvaring av dina livsmedel.
Kombinerar funktionerna från en tvättmaskin och en torktumlare, är Beko tvätt-torkar perfekta för hem med begränsat utrymme. Dessa apparater erbjuder ett utbud av tvätt- och torrprogram, så att dina kläder är rena och redo att bäras på ingen tid. Beko spisar är utformade för att göra måltidsförberedelser lättare. Med exakt temperaturkontroll och mångsidiga matlagning alternativ, tillgodoser de både nybörjare och erfarna kockar. Oavsett om du bakar, rostar eller steker, säkerställer Beko spisar att dina kulinariska skapelser blir perfekta. Beko mikrovågsugnar är byggda för bekvämlighet och hastighet. Från att värma upp matrester till att avfrosta ingredienser, erbjuder dessa mikrovågsugnar intuitiva kontroller och olika effektnivåer för att passa dina matlagning behov. Beko mikrovågsugnar är ett måste för travla kök.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga