up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

plus
Benq

Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Produktbeskrivning Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Designers nöjer sig aldrig med medelmåttighet och BenQs designVue PD2700U designskärm levererar absolut färgprecision och ultrahög upplösning för att hjälpa designers att uppfylla sina lysande idéer. Med stöd av BenQs exklusiva AQCOLOR-teknik och 4K UHD-upplösning, ger PD2700U den tydlighet och färgprecision som designers har längtat efter. PD2700U kopplas ihop med 3 speciallägen som är skräddarsydda för olika scenarier och gör det möjligt för designers inom olika områden att uppnå samma nivå.


Funktioner:

4K UHD hög upplösning:
4K UHD-upplösning (3840x2160) ger enastående klarhet för fina detaljer och djup av subtila strukturer optimerade för visuellt intensivt arbete inom animering, visuella effekter, grafik och foton. BenQ har utvecklats för att uppfylla den senaste professionella färgstandarden och har utvecklat AQCOLOR-teknik för att upprätthålla koncept: “Accurate Reproduction´´. BenQ har bjudit in en färgexpert att leda teamet och gick också med i ICC (International Color Consortium) och ISO (International Standard Organization) för att fastställa färgrelaterade standarder och implementering.

Referensgrad Färgprestanda med 10 bitar, 100% sRGB och inspelning. 709:
Täcker 100% av sRGB och Rec. PD900U: s avancerade IPS-brett betraktningsvinkelteknologi minimerar färgförskjutning för att ge absolut designförtroende med 709 färgrymder och ger ett fantastiskt Delta E ≤ 3-värde. 100% sRGB-färgomfångsnoggrannhet följer branschstandarder inom digital produktion och Rec. 709 återger exakt upplösning, bildhastighet, färgskala, gamma och vitpunktsprestanda i högupplöst videobearbetning.

Professionellt kalibrerad för högsta färgnoggrannhet:
Varje BenQ Designer Monitor är fabrikskalibrerad individuellt vid produktion för att säkerställa exakt Delta E- och gammaprestanda. Kalibreringsresultat valideras mot branschens färgstandarder för att ge den verkligaste och mest representativa bilden av originalinnehållet.

Inspirerande mönster genom 4K UHD-skärmar med HDR10 (ST2084) Support:
BenQs DesignVue PD2700U är utrustad med HDR10-teknik för att låta designers förhandsgranska videoinnehållets HDR-effekt under redigeringsprocessen, vilket säkerställer önskvärda resultat för deras slutliga verk.

CAD / CAM-läge:
CAD / CAM-läget erbjuder överlägsen kontrast för linjer och former i tekniska illustrationer och accentuerar de finaste detaljerna för att ge otrolig skärmprestanda i Pro / E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA eller annan designprogramvara.

Animeringsläge:
Animeringsläget är ofta problematiskt för designers som arbetar med invecklade detaljer i mörka bilder, men förbättrar ljusstyrkan i mörka områden utan att exponera ljusa områden. Animationsläget ger 10 nivåer av skärmens ljusstyrka för att framhäva varje subtilitet tydligt i alla omgivande belysning.

Mörkrumsläge:
Justerar bildens ljusstyrka och kontrast för suverän klarhet och skarpa detaljer, Darkroom-läget skapar den optimala inställningen för arbete i mörkare efterbehandlingsmiljöer.

Keyboard Video Mouse (KVM) Switch:
Med KVM Switch-funktionen kan användare visa och styra innehåll från två olika datorsystem på en skärm med bara en uppsättning tangentbord och mus för att spara utrymme och öka arbetseffektiviteten.

En Daisy-kedjekonfiguration för större produktivitet:
BenQ PD2700U är en daisy chaining * -aktiverad skärm utrustad med multistream-transportteknik (MST,) så att du kan utöka din bärbara datorskärm över flera skärmar med DisplayPort-utgång för en inställning av flera skärmar. Du kan uppskatta de gränslösa vyerna från PD2700Us kant till kantdesign med minimala ramar på alla fyra sidor.

DualView-läge:
Förbättra ditt arbetsflöde och öka produktiviteten genom att slå på DualView för att visa design i två lägen (t.ex. sRGB och CAD / CAM) sida vid sida utan att det behövs två skärmar.

Branschledande ögonvårdsteknik:
BenQs exklusiva ögonvårdstekniker minskar ögontrötthet för användarkomfort, förbättrad produktivitet och arbetsplatssäkerhet vid längre användning.

Eliminera ögonbelastningen i något omgivande ljus:
Brightness Intelligence Technology (BITech.) Övervakar omgivande ljus i din betraktningsmiljö och justerar aktivt skärmens ljusstyrka för en så bekväm tittarupplevelse som möjligt.

Teknik med lågt blått ljus:
Unik BenQ Low Blue Light Technology är utformad för att filtrera bort skadligt blått ljus, vilket effektivt minskar trötthet och irritation i ögonen.

Flimmerfri:
Flimmerfritt eliminerar flimmer vid alla ljusstyrkenivåer och minskar tröttheten i ögonen effektivt. Konventionella LCD-skärmar flimrar med en hastighet av 250 gånger per sekund. Dina ögon ser kanske inte flimmerna men de kan verkligen känna dem. Så lindra dina ögon från den obekväma flimmereffekten genom att byta till en BenQ-flimmerfri bildskärm.


Specifikationer:

Visa:
Skärmstorlek: 27
Paneltyp: IPS
Bakgrundsbelysningsteknik: LED-bakgrundsbelysning
Upplösning (max.): 3840x2160
Ljusstyrka (typ): 350 cd / ㎡
Naturlig kontrast (typ): 1300: 1
Betraktningsvinkel (L / R; U / D) (CR> = 10): 178/178
Uppdateringsfrekvens: 60Hz
Bildförhållande: 16: 9
Färgskala: 100% sRGB / Rec. 709
Visningsyta (mm): 596,74 (H) x 335,66 (V)
Pixelhöjd (mm): 0,155
PPI: 163
DCR (Dynamic Contrast Ratio) (typ.): 20M: 1

Audio:
Inbyggd högtalare: 2Wx2
Hörlursuttag: Ja

Övervaka:
Bildläge: REC.709 / sRGB / HDR / CAD / CAM / Animation / Low Blue Light / Dark Room / User
Gamma: 1,8 2,6
PIP / PBP: Ja
HDCP: 2.2
VESA väggfäste: Ja
AMA: Ja
Skärmbeläggning: Anti-reflex

Ögonvård:
Flimmerfri teknik: Ja
Lågt blått ljus: Ja
Brightness Intelligence (BI): Ja

Professionell:
Animeringsläge: Ja
CAD / CAM-läge: Ja
KVM-omkopplare: Ja
DualView: Ja
Mörkrumsläge: Ja
Auto Pivot: Ja
Fabrikskalibreringsrapport: Ja
Daisy Chain Technology: DP out (MST)

Anslutning:
HDMI: HDMI (v2.0) x1
DisplayPort: DisplayPort (v1.4) x1
Mini DisplayPort: MiniDisplayPort (v1.4) x1
DP ut: DP ut (MST)
USB 3.0 Hub: USB Downstream x 4
USB 3.0 Hub: USB uppströms x 2

Kraft:
Spänning: 100 240V
Strömförsörjning: Inbyggd
Strömförbrukning (på-läge.): 80w
Strömförbrukning (standby-läge): 0,5 W.
Strömförbrukning (viloläge): 0,5 W.
AC-omkopplare: Ja

Mått och vikt:
Mått (HxBxD mm) (utan bas): 367,9 x 614 x 57,2
Mått (HxBxD mm): H: 547,52 x 614 x 237,9 L: 426,7 x 614 x 237,9
CTN Mått (HxBxD mm): 686 * 225 * 494
Nettovikt (kg) (utan stativ): 5 kg
Nettovikt (kg): 8,2 kg
Bruttovikt (kg): 10,4 kg
Lutning (ned / upp): 5˚ 20˚
Vridbar (vänster / höger): 45˚ / 45˚
Pivot: 90˚
Höjdjustering (mm): 140

Programvara:
Displaypilot: Ja

Miljöstandarder:
EPEAT: Guld

Överensstämmande standarder:
TCO-certifierad: 7.0

Kompatibilitet:
Mac-kompatibel: Ja
Windows®-kompatibel: Windows®10, Windows®8.1, Windows®8, Windows®7
Solidworks: Ja
Om du vill veta mer angående Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED eller andra produkter från märket Benq i Kringutrustningarkategorin på techinn, har du tur för vi har just nu ett grymt erbjudande på flera produkter så att du kan utföra dina elektronik och datoreraktiviteter med den bästa utrustningen. Glöm inte att också kolla in vår Monitorerkollection, där du kan välja elektronik och datorerprodukter från Benq, ett av det största märkena i branschen.

Funktioner Benq Bildskärm IPS LCD 27´´ Full HD LED

Färg
Svart
Rekommenderad Användning
Inhemsk
Skärmtyp
LED
Anslutningar
HDMI
Upplösning
Full HD
Tum
24.0-27.9
uppdateringsfrekvens
50-60 HZ

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up