Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Bilelektronik

Bilelektronik

Hitta ett brett utbud av Bilelektronik-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Bilelektronik

Märken i Bilelektronik

Saker att veta om bilelektronik

Eftersom din bil har en kombination av olika komponenter och alla verkar ha betydelse för att fordonet ska se ut och prestera bättre. Normalt inkluderar det elektriska systemet som används i ett fordon motorstyrning, tändning, radio, telematik, underhållningssystem i bilen och många andra. Moderna bilar har många elektroniska produkter. Dessutom är bilar numera mycket pålitliga på sina elektroniska produkter för att prestera med fullständig effektivitet. Bilbatterier och annan elektronik styr mycket av din bils funktionalitet och om de börjar göra dig besviken kan du stöta på en mängd olika problem med din bil. Bilar har många elektriskt styrda enheter, de får energi från batteriet och återför det till batteriet genom härden. Laddningssystemet är en kombination av generator och batteri. Ett bilbatteri används för att driva startmotorn som hjälper motorn att börja fungera medan huvudsyftet med generatorn är att ladda batteriet och andra elektriska komponenter i fordonet.
Vi kommer att lyfta fram några av de viktigaste bilkomponenterna så att du skulle ha all insikt och utrusta ditt fordon i enlighet med dess behov.

Bilbatterier

Bilen är beroende av dess batteristyrka eftersom fordonet inte startar om inte bilbatteriet är laddat. Batteriet i din bil har ett stort ansvar när det gäller att leverera ström till alla elektriska delar. Bilbatterier ger ett tryck av elektricitet som behövs för att driva alla elektriska komponenter i ditt fordon.

Alkomätare

Det är en tändningsspärr som inte tillåter föraren att starta fordonet om han eller hon inte klarar utandningsprovet som kontrollerar alkoholnivån som används av föraren. Enheten har en förstandardinställd nivå för alkoholkoncentrationen i blodet som kontrolleras av ditt tillstånd.

Kameror och sensorer

Med reservkamerorna kan du ha en levande bild av var du är från baksidan. Backkamerorna har blivit mycket populära då de har minskat antalet olyckor avsevärt och de flesta som har installerat dem har en extra funktion med en back parkeringssensor. Medan parkeringssensorer är enheter som är placerade på stötfångarna på ett fordon för att hjälpa föraren vid parkering.

Cb radio

I tider när wifi inte fungerar eller mobiltelefonens signaler sjunker konsekvent. Cb radio är vad varje förare avser att ha eftersom detta kommer att hjälpa i situationer där nätverkstäckning inte är tillgänglig och kommunikationsmedier inte är tillgängliga. CB radion är en kvalitetsinvestering som håller dig säker från alla osynliga problem som kan fånga dig i tider av kommunikationsproblem.

GPS

Att hålla koll på ditt fordons rörlighet är ett behov av tid. En GPS spårare gör att du kan veta den exakta platsen där fordonet finns och hålla det skyddat i händelse av stöld. GPS spåraren kommer att spela en viktig roll i nödsituationer när det gäller att ringa snabb hjälp. Xiaomi , Samsung , Huawei , Sony , Pny , Startech , Belkin , Garmin är de bästa varumärken för denna produkt och du kan välja ett av dem för ditt nästa köp.

Radioapparater

Bilradio är en gammal uppfinning men har fortfarande sin användbarhet. Att köra bil utan att lyssna på radio och musik blir ibland hektiskt. Långa rutter gör ofta att förare tappar fokus, men med radio kan fokus förbli intakt. Radio är en källa till underhållning när du kör. Radioapparater finns i nästan alla fordon och är en krävande bilkomponent för de flesta som tänker gå ut och köpa.

Mobiltelefonfäste

Det är inte lätt att hålla fokus på bilkörningen medan du använder din mobiltelefon. Ibland blir det en riskabel sak och kan resultera i straffavgifter och andra skador. Men mobiltelefonfästet har löst problemet eftersom förare nu kan använda sin telefon för att titta på en video och svara på brådskande samtal utan problem. Fästet hjälper dem att göra allt detta utan några besvär.

Säkerhet, högtalare, antennladdare

En av de viktigaste sakerna man måste uppleva innan man startar körningen är att spänna fast säkerhetsbältet eftersom att äventyra denna faktor kan leda till negativa effekter. Xiaomi, Samsung, Huawei, Sony, Pny, Startech, Belkin, Garmin är de bästa märkena för denna produkt och du kan välja ett av dem för ditt nästa köp

Bilhögtalare är kärnan i ditt bilstereosystem och en källa till största möjliga underhållning när du kör. För att få en avbruten signal att konvergera är bilantenner värda att ha. En mobils livslängd beror på dess laddning och att ha en perfekt laddare i din bil kommer att göra livet enkelt.