up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Braun

Braun

Allt ( Braun )

Märkesinformation för Braun

Braun är ett tyskt kundproduktföretag som grundades 1921. Företagets kontor grundades i KronbergTaunus Tyskland. Företaget är vida känt för sin industriella produktions som innehåller elektriska rakapparater och skivspelare som det presenterade under mitten av 1900-talet. Företaget ägs av Gillette Company från 1948 till 2007. Idag erbjuder företaget högpresterande hårborttagnings- och hårvårdsprodukter som innehåller torkar, trimmer, rakapparater, locktänger och epilatorer för både killar och tjejer.
Inom grooming har Braun nått global erkännande för sina trimmer, rakapparater och epilatorer. Dessa produkter är kända för sin precision, exceptionell prestanda och användarvänliga egenskaper, som erbjuder människor effektiva och avkopplande grooming-lösningar. Dessutom är Braun ett varumärke som är synonymt med pålitlighet, precision och designskapande. Det fortsätter att vara ett pålitligt alternativ för kunder som söker avancerade lösningar inom olika aspekter av sina liv, från grooming till hälsovård och hushållssysslor. Brauns kvalitets- och skapandearv står som ett vittnesbörd om tysk ingenjörskonst.
Under sin historia har Braun alltid förespråkat minimalistisk design och intuitiv användbarhet, som kännetecknas av dess hållbara partnerskap med den legandariska industridesignern. Varumärkets produkter visar tidlös estetik och fokus på klarhet, vilket har uppnått flera priser för designexcellens.

Brauns kollektion av rakapparater, hårtorkar och hushållsapparater

Braun epilation dirigerar processen för hårborttagning med Brauns linje av kreativa och tekniskt utvecklade epilatorer. Braun epilatorer är utrustade med flera pincetter som kan fånga och dra hår från rötterna i ett enda drag.
Braun shaver är utrustad med den senaste rakningsteknologin som bekräftar en nära och bekväm rakning. De har vanligtvis utvecklade folierakningmetoder och skarpa blad som effektivt fångar och klipper hår, oavsett om det är kort stubble eller längre växt.
Braun köksapparater är kända för sin exakta ingenjörskonst, prestanda och eleganta design. Deras apparater inkluderar kaffemaskiner, mixers, juicers och matberedare som vanligtvis har rena linjer, högkvalitativa material och minimalistisk estetik.
Braun tandborste är gjord för att erbjuda bättre rengöringsprestanda än manuella tandborstar. De kombinerar vanligtvis den senaste tekniken, såsom oscillerande-roterande eller sonicrörelser, för att effektivt rengöra plack och skräp.
Braun hårtork är tillverkad för att erbjuda effektiv och tillräcklig hårtorkning medan den fokuserar på hårhälsa, komfort och användarvänliga kvaliteter. Braun borste har ett handtag som erbjuder ett bekvämt grepp och kontroll under användning. Ergonomiskt utformade handtag kan lindra handtrötthet.
Braun Hårbotten är berömd för sin förmåga att strama och styla håret genom att använda värme för att jämna ut och strama hårstråna.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga