up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Canon Bläckpatron CLI-42

plus
Canon

Canon Bläckpatron CLI-42

Produktbeskrivning Canon Bläckpatron CLI-42

BESKRIVNING:
Denna multipack innehåller en bläckbehållare i varje färg: svart, grå, ljusgrå, cyan, magenta, gul, cyan för foto och magenta för foto. Dessa åtta 13 ml bläckbehållare ger den kompletta uppsättningen av bläck för skrivaren och erbjuder bekvämlighet och besparingar. Skriv ut upp till 900 svartvita foton eller 835 i 10 x 15 cm färg och 65 svartvita foton eller 111 i A3 + färg i ISO / IEC 24712


elektronik och datorer butiken, techinn, kan du hitta olika storlekar på Canon Bläckpatron CLI-42 och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till Canon Bläckpatron CLI-42 som kategorin Förbruknings från vår elektronik och datorerbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående elektronik och datorerutrustning och även Canon Bläckpatron CLI-42 omdömen.

Funktioner Canon Bläckpatron CLI-42

Färg
Flerfärgad
Produkttyp
Bläckpatroner
Kompatibilitet
Canon

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Kom som beställt

-

Anlände i bra skick, väl packat och skickat.

Anlände som beställt

-

Anlände i gott skick, väl förpackad och levererad.

Allt som beställt

-

Med en liten fördröjning på grund av producentfel fick paketet snabbt och bra, allt som beställt, bra kommunikation och kan rekommendera att använda dem.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up