up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Canon

Canon

Allt ( Canon )

Märkesinformation för Canon

Canon, en globalt känd namn inom bild- och optiska produkter, har revolutionerat sättet vi fångar och upplever världen runt oss. Med ett engagemang för innovation, kvalitet och tillförlitlighet har Canon skapat sig en speciell plats i hjärtan hos fotografer, videografer och bildentusiaster. Grundat 1937 i Tokyo, Japan, av Takeshi Mitarai, Goro Yoshida, Saburo Uchida och Takeo Maeda, började Canon som ett precisionsobjektiv laboratorium. Företagets engagemang för forskning och utveckling ledde snart till skapandet av Japans första 35mm fokusplan slutarkamera 1935, vilket markerade inledningen på Canons resa inom bildteknik. Genom åren har Canon ständigt drivit på gränserna, introducerat ikoniska kameror, skrivare och tillbehör som har blivit integrerade för både amatörer och professionella skapare.
Canons resa från sin början till dess status som en teknikledare har präglats av ett engagemang för innovation och ett åtagande att leverera exceptionella bildprodukter. Genom sina kameror, skrivare, linser, bläck och patroner fortsätter Canon att forma sättet vi fångar, delar och älskar våra visuella minnen. Techinn visar stolt upp Canon som ett märke som kombinerar kreativitet och teknik för att berika våra visuella upplevelser.

Canon Fångar ögonblick och Förbättrar bilder

Canon-kameror hyllas för sin exceptionella bildkvalitet, användarvänliga gränssnitt och avancerade funktioner. Från den kraftfulla EOS-serien för proffs till den kompakta PowerShot-serien för entusiaster, erbjuder Canon en mångsidig samling digitala kameror som passar olika kunskapsnivåer och preferenser. Canon-skrivare kombinerar avancerad teknik med elegant design och levererar högkvalitativa utskrifter för både personligt och professionellt bruk. Från trådlös anslutning till intuitiva pekskärmsgränssnitt gör Canon-skrivare utskrift, skanning och kopiering effektiv och problemfri. Canon-skrivardrivrutiner säkerställer en smidig kommunikation mellan din dator och skrivare, vilket möjliggör korrekta utskriftsjobb och optimal prestanda. Dessa programkomponenter fungerar som översättare, som konverterar dina digitala dokument till utskriftsbara format med bibehållen trofasthet. Canons omfattande samling av linser ger fotografer kreativ frihet och exceptionell optisk prestanda. Med ett utbud som täcker vidvinkel, telefoto, macro och mer, låser Canon linser upp nya dimensioner av fotografisk uttryck. Canon-bläck är formulerade för att komplettera Canon-skrivare, och producerar livfulla och långvariga utskrifter. Den exakta sammansättningen av Canons speciella bläck säkerställer konsekvent färgåtergivning, vilket gör att dina foton och dokument ska skinna. Canon-bläckpatroner är utformade för enkel ersättning, vilket säkerställer en kontinuerlig utskriftsupplevelse. Dessa patroner innehåller Canons specialanpassade bläck och är utformade för att fungera problemfritt med Canon-skrivare, och bibehålla utskriftskvaliteten från den första sidan till den sista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga