up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Dell

Dell

Kategorier

Allt ( Dell )

Märkesinformation för Dell

Dell Inc., en berömd namn i världen av teknik, har varit en pionjär i att förenkla sättet vi interagerar med digitala enheter i över tre decennier. Grundat av Michael Dell 1984 började företaget ursprungligen som PC´s Limited och utvecklades snabbt till Dell Computer Corporation. Dells mission har alltid varit att tillhandahålla kunder med ledande tekniklösningar som ger individer och organisationer möjlighet att uppnå mer. Dells rika historia och engagemang för innovation har förankrat dess position som en ledande teknikvarumärke. Oavsett om du behöver en pålitlig bärbar dator, en fantastisk skärm, en kraftfull stationär eller högkvalitativa datorkomponenter har Dell konsekvent levererat toppklassiga lösningar för både individer och företag. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet fortsätter Dell att förenkla teknik, vilket gör den mer tillgänglig och njutbar för alla.

Förenklar teknik i decennier

Dell bärbara datorer har ständigt varit i framkant när det gäller innovation och prestanda. Oavsett om det är det slanka och bärbara XPS-serien för professionella eller den robusta Alienware-gamingserien för entusiaster erbjuder Dell en mångfald för att uppfylla alla behov. Dells engagemang för kvalitet, hållbarhet och innovativa funktioner har gjort den till ett föredraget val för användare över hela världen. Dell monitors är kända för sina spektakulära visuella och tillförlitlighet. Dells monitorutbud tillgodoser olika krav, levererar skarpa och klara visuella som förbättrar produktivitet och underhållning. Dell stationära datorer kombinerar kraft och effektivitet, vilket gör dem lämpliga för både arbete och lek. OptiPlex-serien är idealisk för affärsapplikationer, medan Inspiron och Alienware-skrivborden tillgodoser hemanvändares och gamers behov, respektive. Dells skrivbord är kända för sin tillförlitlighet och anpassningsbarhet. Dell erbjuder ett brett utbud av datorkomponenter, från högpresterande processorer och grafikkort till minnes- och lagringslösningar. Dells datorkomponenter är utformade för att förbättra och uppgradera befintliga system och säkerställa att användarna kan hålla sina enheter uppdaterade med den senaste tekniken. Dells hårddiskar är kända för sin tillförlitlighet och prestanda. Från traditionella HDDs till blixtsnabba SSD-enheter erbjuder Dell en rad lagringsalternativ för att möta olika behov, säkerställa att din data är säker och tillgänglig när du behöver den. Dells minneskort är utformade för att öka systemprestandan. Dell tillhandahåller högkvalitativa alternativ för att hålla din teknik på topp. Dells spelenheter, under Alienware-märket, är synonymt med högpresterande gaming. Alienware bärbara datorer, skrivbord och tillbehör erbjuder toppnoterade grafik och bearbetningskraft, vilket garanterar att gamers kan njuta av en immersiv spelupplevelse utan kompromisser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga