up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Delonghi

Delonghi

Allt ( Delonghi )

Märkesinformation för Delonghi

Delonghi är en välkänd italiensk varumärke som under över ett århundrade har prytt kök världen över med innovativa hushållsapparater. Företaget grundades 1902 av Delonghi-familjen i Treviso, Italien och specialiserade sig ursprungligen på tillverkning av små industriella delar. Dess väg till hushållsberömmelse började på 1950-talet när det gick över till att producera värmeapparater och luftkonditionering. Delonghis engagemang för hantverk och innovation banade väg för en mångsidig produktrad som inkluderar ugnar, värmare, kaffemaskiner, espressomaskiner, air fryers, brödrostar och smörgåsgrillar. Upptäck hela Delonghis sortiment online på Techinn.
Delonghis resa från industridelar till hushållsapparater återspeglar deras engagemang för innovation, kvalitet och stil. Med en mångsidig produktrad som inkluderar ugnar, värmare, kaffemaskiner, espressomaskiner, air fryers, brödrostar och smörgåsgrillar fortsätter Delonghi att förbättra vardagen för människor världen över genom att lägga till en touch av italiensk excellens i deras hem.

Delonghi är ett märke av excellence

Delonghi-ugnar kombinerar italiensk design med culinär precision. Deras mångsidiga ugnar erbjuder konvektionsmatlagning, flera matlagningsfunktioner och till och med inbyggda grillar, vilket gör dem till nödvändiga köksföljeslagare för både amatör- och professionella kockar. Delonghi-värmare har satt guldstandarden för hemmavärmeslösningar. Deras oljefyllda element och keramikvärmare tillhandahåller effektiv värme och temperaturkontroll medan de bibehåller en elegant design som smälter in i vilket rum som helst.
Kaffelskare världen över lita på Delonghi-kaffemaskiner för sina dagliga koffeindos. Delonghi-kaffemaskiner tillgodoser olika preferenser, från enkla kaffebryggare till avancerade espressomaskiner med mjölkfrothing-funktioner, för att säkerställa en perfekt kopp varje gång. För connoisseuren av fin kaffe erbjuder Delonghi-espressomaskiner en autentisk italiensk kaffeupplevelse. De har högtryckspumpar, precis temperaturkontroll och till och med anpassningsbara inställningar för att brygga espresso precis som du gillar det.
Delonghi-air fryers revolutionerar sättet vi lagar mat, genom att erbjuda ett hälsosammare alternativ till friterat. Med innovativ teknik cirkulerar de varm luft för att uppnå knapriga och läckra resultat, utan överflödig olja. Delonghi-brödrostar steker inte bara brödet till perfektion utan lägger också till en touch av stil i ditt kök. Med olika bränningsinställningar och extra breda fack passar de olika typer av bröd och säkerställer en jämn rostning varje gång. Delonghi-smörgåsgrillar är det ultimata verktyget för att skapa snabba och mättande måltider. Dessa kompakta apparater omvandlar vanliga ingredienser till läckra panini-smörgåsar, grilled cheese och mer, vilket gör dem till ett måste-ha för travla hushåll.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga