up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Drift Spelstol DR500R

Drift Spelstol DR500R

Drift Spelstol DR500R

Drift Spelstol DR500R

Drift Spelstol DR500R

plus
Drift

Drift Spelstol DR500R

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Drift Spelstol DR500R

Armstöd: Dess fördelaktiga 4D-armstöd kan justeras i höjd, vinkel, djup och riktning, vilket gör dem enkelt anpassningsbara och gör att du kan ta stolen så nära spelbordet som möjligt utan att armstödet stör Armstödens övre yta är vadderad, vilket ger dig större komfort när du spelar eller arbetar i timmar.

Premiummaterial:
DR500 har designats i högkvalitativa material, med en tät vaddering täckt i mjukt PU-läder, vilket är mycket behagligt att ta på och ger stolen den snygga, önskvärda, spelestetiska.

Klass 4 kolv:
Den solida gaskolven i klass 4 har en hög vikt, upp till 150 kilo, och den är gjord av metall ger fantastisk hållbarhet.

Metallbas och nylonhjul:
Den stjärnformade metallbotten med en matt yta garanterar stabilitet medan de tuffa nylonhjulen gör att du kan röra dig smidigt.

Innovativt balanseringssystem:
DR500 har en innovativ balanseringsmekanism som hjälper kroppens vikt att fördelas bättre, vilket ger större komfort genom att naturligt flytta tyngdpunkten. Du kommer att känna dig så bekväm att du kommer att arbeta eller spela med förbättrad koncentration tack vare fördelarna med denna ergonomiska spelstol.

Justerbar höjd:
Tack vare den justerbara höjden kan du enkelt justera stolen till det läge som passar dig bäst beroende på ditt arbetsutrymme.

Lutande ryggstöd:
Detta är en lutande spelstol vars ryggstöd når 135 º, vilket ger lämpligt ryggstöd i alla ställningar för lek eller arbete.

Nackstöd och korsrygg:
DR500 är utrustad med två kuddar, en ländrygg och en för nacken, för att ge extra stöd under långa perioder av användning.


Specifikationer:

Yttermaterial: Slätt högkvalitativt PU-konstläder
Inre material: Fullformat skum. 65 kg / m3 Densitet
Armstöd: Faux läder polyuretan vaddering målad i svart | Extra vadderad, justerbar (4d)
Bas: Typ: Stjärna | Ytbehandling: Matt svart målad | Mått: 700mm
Hjul: Material: Nylon
Gaslift: 80 Mm Gas Kolv | Klass 4 | Målad i svart
Ryggstöd: 90 135º Justerbar
Kuddar: Cervikal och ländryggen
Tilting: Double Action (grodmekanism)
Allmänna åtgärder: 70 X 126 136 X 55 Cm (bredd X Höjd X Djup)
Nettovikt: 25 kg
Maximal vikt som stöds: 150 kg (maximal vikt som stöds medan den inte lutas)
Om du letar efter en Stolar artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Stolar alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig Drift Spelstol DR500R, till detta pris 259.99 $ och finns tillgänglig. techinn är det bästa alternativet för att köpa din elektronik och datorerutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på Drift Spelstol DR500R, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner Drift Spelstol DR500R

Färg
Svart
Produkttyp
Stolar

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up