Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Elektricitet och hemautomation

Elektricitet och hemautomation

Hitta ett brett utbud av Elektricitet och hemautomation-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektricitet och smarthem

Märken i Elektricitet och smarthem

Hur du skapar ditt eget smarta hem: grunderna

Hemautomation är ett utmärkt sätt som ger enkel och bekväm kontroll av alla våra hemenheter och apparater. Nedan är några av de viktiga smarta hemenheterna som du bör äga för att skapa ett smart hem med de bästa varumärkena som Xiaomi , Apple , Philips , Bosch , Logitech och Sony . Ta en titt;

Väckarklockor

Med en stor pekskärm är smarta väckarklockor med Google Assistant speciellt designade för att göra livet enklare. Den fungerar som ett nav för att styra ett antal andra smarta enheter också. Du kan också ställa in larm för att meddela dig om några viktiga uppgifter som att ta medicin eller hämta barnen. Många väckarklockor har en USB laddningsport som gör att du kan ladda din telefon eller andra enheter medan du sover.

Larm och ringklockor

En smart dörrklocka är en fantastisk komponent i hemautomation som är ansluten till nätverket och meddelar dig på din smartphone eller andra enheter när någon kommer till dörren. När besökaren trycker på knappen på dörrklockan aktiveras den och informerar dig. Dessutom finns det säkerhetslarm och ringklockor som gör ditt hem smartare.

Detektorer och sensorer

Ultraljudssensorer är en integrerad del av IoT hemautomationssystem. Sensorteknologi har löst många hemproblem för din familjs säkerhet och skyddar ditt hem från skador. Detektorer och sensorer upptäcker tillståndet i ditt hem och varnar dig. Du kan sedan ställa in dina sensorer för att styra andra smarta enheter om hur de ska agera som svar.

Digitala assistenter

En digital hemassistent är i grunden en elektronisk enhet som svarar på röstkommandon och utför uppgifterna enligt instruktionerna. Till exempel hjälper det dig att styra nätverksanslutna hushållsapparater med hjälp av hemnätverket. De digitala assistenterna kan också justera ljus, värma och låsa eller låsa upp garageportar, spela musik och mycket annat.

Enheten följer baby

Tekniksystem för smarta hem hjälper till att spåra och följa bebisar för att se till att de är säkra och skyddade. Smarta hemprodukter erbjuder många lösningar som verkligen förbättrar människors livsstil. Med smarta lampor, smarta lås och kameror kan du se till att dina barn är säkra. Dessutom kan integrering av gas och rökdetektorer säkert förhindra missöden om barn av misstag leker med gasvred eller eld.

Säkerhet och trygghet

Smarta lås är den bästa komponenten i ett hemautomationssystem. Kanske erbjuder dessa enheter både säkerhet och flexibilitet, så att du kan övervaka vem som kommer in i och lämnar ditt hem medan du är borta. Dessutom, för den högsta nivån av säkerhet och säkerhet, överväg ett smart hemsäkerhetssystem. Du kan också få varningar när barn går in i potentiellt osäkra områden i hemmet som poolen eller på övervåningen.

Mer om Smarthome:

Ett av de enklaste sätten att uppgradera lampor i ditt hem är att använda en smart kontakt. Du kan helt enkelt styra all belysning och tillbehör via din smartphones app. Använd sedan din telefon för att styra alla dessa lampor från en enda app. Dessutom är smarta väderstationer de grundläggande systemen som du installerar för att mäta utomhustemperatur, luftfuktighet och lufttryck.