up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektricitet elektronik och datorer

Elektricitet

Hitta ett brett utbud av Elektricitet-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektricitet

Märken i Elektricitet

Hur sparar man energi?

Det finns några användbara tips om hur du sparar energi. Ta en titt nedan:

Belysning

Som vi vet förbrukar traditionella glödlampor en överdriven mängd el. För att spara energi bör dessa glödlampor och belysning bytas ut mot sina energieffektiva alternativ. Till exempel kan du installera kompakt lysrör CFL, halogen glödlampor och lysdioder glödlampor LED i ditt hem eller kontor som använder någonstans 25 80 procent mindre el än traditionella glödlampor. Även om energieffektiva glödlampor är ett dyrare alternativ, gör deras effektiva energianvändning och längre livslängd dem värda att köpa i det långa loppet.

Högarna

Uppladdningsbara batterier är ett utmärkt sätt att spara energi. Liksom andra energieffektivitetsalternativ har uppladdningsbara batterier också en förskottskostnad. Men de långsiktiga fördelarna är värda investeringen. Det är viktigt att notera att en uppsättning laddningsbara batterier kan ersätta hundratals engångsbatterier engångsbatterier. Dessutom fungerar laddningsbara batterier utmärkt och förbrukar dessutom mindre ström att ladda än engångsbatterier. Idag uppgraderas batterierna så att de kan laddas med hjälp av en USB port. Därför behöver du ingen separat batteriladdningsstation.

De smarta pluggarna

Smarta pluggar liknar vanliga pluggar som sätts in direkt i vägguttaget. Smarta pluggar har också samma uttagsöppningar som gör att du kan koppla in apparater eller enheter i smartpluggen. De är designade med huvudsyftet att minska energianvändningen. En av de vanligaste källorna till energislöseri kommer från när enheter är anslutna även när de är fulladdade, eller lämnar lamporna tända när ingen sitter i rummet, etc. Smarta pluggar gör att du kan kontrollera och släcka lamporna med fullständig sinnesfrid. Detta hjälper dig att spara kostnader på dina elräkningar.

El och förlängningssladdar

Traditionella grenuttag är ett prisvärt sätt som länge har använts för att ansluta ett antal eluttag i ditt hem. Men du låter ofta din elektronik vara inkopplad hela tiden även när du inte använder den. Enheterna fortsätter att dra ström, vilket är känt som vampyrbelastningar. Smarta grenuttag och förlängningssladdar är designade för att minska din strömförbrukning genom att stoppa strömförsörjningen till produkter som går i standbyläge. Därför bryter den så småningom strömmen och sparar energi.

Solpanel

Solenergi genereras från solen som sedan omvandlas till solenergi och ger el till ditt hem. Solpaneler minskar dina elräkningar och sparar energi som annars skulle ha använts från nätet. Även om installationen av solpaneler kan bli dyr, är avkastningen värd att njuta av i längden. Xiaomi , Philips , Bosch , Panasonic , Tp link , D link , Belkin , och Orbegozo är de ledande varumärkena som erbjuder energieffektiva apparater och enheter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga